ΠΑΟΚ

Θλάση ο Βούκιτς

Θλάση ο Βούκιτς

Χωρίς τον Σέρβο Βούκιτς θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στο Χάρκοβο, καθώς θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δύο εβδομάδες. Ανέβασε τους ρυθμούς ο Στέφενς στην προπόνηση της Κυριακής (4/8).

Υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκειά της είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, την Κυριακή (4/8), που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Έπειτα από εκτεταμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των έξι. Σε πρώτη φάση χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και σε μικρό χώρο έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Στη συνέχεια, πάλι σε δυο γκρουπ, διεξήχθησαν διπλά 6 εναντίον 6 με συγκεκριμένους κανόνες. Πρώτα οι ομάδες σε διάταξη 2-4 έπρεπε με λίγες επαφές να φτάσουν στο γκολ, ενώ στο τέλος της προπόνησης το παιχνίδι μετατράπηκε σε 4 εναντίον 4 με δυο στηρίγματα για κάθε ομάδα.

Δεν προπονήθηκαν οι Βούκιτς και Πόποβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη μικρής έκτασης θλάση στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει 12-14 μέρες. Ο Δημήτρης Πόποβιτς προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα που παρουσίασε στο φιλικό εναντίον του Εθνικού Γαζώρου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ