ΠΑΟΚ

Θλάση ο Κατσικάς, κάκωση ο Κλάους

Θλάση ο Κατσικάς, κάκωση ο Κλάους
INTIME SPORTS

Το... ιατρικό ανακοινωθέν του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ!

Ο Γιώργος Κατσικάς αποχώρησε τραυματίας στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μινσκ δείχνοντας να έχει υποστεί θλάση. Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Κατσικάς αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για περίπου 20 μέρες, όπως ανέφερε ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος έκανε λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Αυτό σημαίνει πως ο στόπερ του ΠΑΟΚ θα λείψει από τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του σε Ελλάδα κι Ευρώπη, μέχρι το τέλος του 2014!

Κάκωση ο Κλάους, επιβαρύνθηκε ο Τζιόλης

Αντίθετα, ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, παρά την αναγκαστική αποχώρησή του από το παιχνίδι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του. Ο Κλάους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, έχει υποστεί μια απλή κάκωση και πολύ δύσκολα δεν θα παίξει με τον Πανθρακικό την Κυριακή (30/11).

Περισσότερα για την κατάστασή του θα μάθουμε μόλις ο ΠΑΟΚ γυρίσει στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε πως ο προσαγωγός του Αλέξανδρου Τζιόλη επιβαρύνθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Και αυτού η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ