ΠΑΟΚ

Θηρίο όταν πληγώνεται ο ΠΑΟΚ

Θηρίο όταν πληγώνεται ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε πως αντιδρά ο ΠΑΟΚ μετά από βαριές ήττες στο πρωτάθλημα. Ποιοι την πληρώνουν και ποια είναι η μεγαλύτερη, σε έκταση, νίκη.

Δεν είναι πολλές οι μεγάλες ήττες για τον ΠΑΟΚ στην ιστορία του, αλλά όπως είναι φυσιολογικό, όταν αυτές έρχονται μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αναταράξεις.

Το paokfc.grέψαξε την αντίδραση της ομάδας μετά από τις μεγάλες ήττες της τελευταίας δεκαετίας και το συμπέρασμα είναι μάλλον ενθαρρυντικό!

Την τελευταία δεκαετία δεν ήταν πολλά τα βράδια που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με μεγάλο σκορ. Τη σεζόν 2001-2002, στην 23η αγωνιστική όμως, ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 4-1. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική, πέτυχε το δικό του σκορ δεκαετίας, επικρατώντας του Ακράτητου με 6-3! Την ίδια σεζόν η ομάδα του Μπάγεβιτς ηττήθηκε με 6-2 από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όμως, χωρίς να υπάρχει περιθώριο αντίδρασης.

Τη σεζόν 2002-2003 ο Ιωνικός πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες συνολικά στην ιστορία του και τη μεγαλύτερη επί του ΠΑΟΚ με 4-0 στη Νίκαια σε μια από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία του Δικεφάλου. Την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα φιλοξενήθηκε ο Άρης, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0.

Σεζόν 2003-2004 και ο Παναθηναϊκός κερδίζει 3-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Πανιώνιο, τον οποίο κερδίζει με 2-0.

Στις 30 Οκτωβρίου 2004, ο ΠΑΟΚ χάνει 5-1 από τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Eκείνη η ήττα άφησε τα σημάδια της. Ήττα-σοκ και την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα από τον Εργοτέλη του Ογκουνσότο με 0-2.
Πρόσφατα, τη σεζόν 2010-11, η ΑΕΚ κερδίζει με 4-0 στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Τελικό αποτέλεσμα 2-1…

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ