ΠΑΟΚ

Θετικός και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ζητά μικρή αύξηση

Θετικός και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ζητά μικρή αύξηση

Πώς αντιμετωπίστηκε η πρόταση Σαββιδη στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη. Τι υποστήριξαν Βρύζας και Κωνσταντινίδης.

Με θετική διάθεση αντιμετωπίζεται και από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Παλατάκι, τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του Ζήση Βρύζα, αλλά και του Θανάση Κατσαρή για την πρόταση που έχει καταθέσει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ομογενής επιχειρηματίας.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να βάλει 10 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να γίνει μεγαλομέτοχος της ομάδας και επιπλέον να δώσει δάνειο 2 εκ. ευρώ για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια αδειοδότησης. Στον Ερασιτέχνη έχει καταθέσει πρόταση για καταβολη ενός πόσού περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο (για πέντε χρόνια), προκειμένου να καλύπτει έτσι την υποχρέωση που έχει η ΠΑΕ να δίνει χρήματα στον ΑΣ.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ότι είναι θετικοί απέναντι στο ενδιαφέρον Σαββίδη και έχουν εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι διαπραγματεύσεις από την πλευρά του Ζήση Βρύζα και του Θανάση Κατσαρή.

Ζητά 650.000 ευρώ ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Οι δύο πρόεδροι ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ θα μεταφέρουν άμεσα στην πλευρά Σαββίδη τα όσα συζητήθηκαν στο συμβούλιο του Ερσιτέχνη και κυρίως μία πρόταση για μικρή αύξηση του ποσού που θα δίνει κάθε χρόνο η ΠΑΕ, εφόσον την αναλάβει ο Σαββίδης, στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, θα ζητηθεί το πσό των 650.000 ευρώ ετησίως το οποίο θεωρείται από την πλευρά της οικογένειας του ΠΑΟΚ ικανό να καλύψει τις ανάγκες των τμημάτων του συλλόγου και από την άλλη, μέσα στα λογικά πλαίσια για τον ομογενή επενδυτή. Αυτό το οποίο θα τονιστεί προς τον κ. Σαββίδη είναι ότι μέχρι και φέτος η ΠΑΕ κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 750.000 ευρώ και το ποσό στο οποίο θα κληθεί να συμφωνήσει θα είναι ελαφρώς μειωμένο.

Ο Κωνσταντινίδης περιέγραφε το δύσκολο τοπίο στο αγωνιστικό

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και μέλος της διοίκησης περιέγραψε το πολύ δύσκολο οικονομικά τοπίο της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι η προοπτική επένδυσης Σαββίδη μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις δυσκολίες στο θέμα της αδειοδότησης και να δημιουργήσει τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια.

Εκλογές στα τέλη του μήνα

Τέλος, έγινε λόγος για τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ και πάρθηκε η απόφαση για τις σχετικές ημερομηνίες. Η Γενική Συνέλευση που πρέπει να γίνει ορίστηκε για τις 21/5 και αν υπάρχει απαρτία (50% των τακτοποιημένων οικονομικά μελών) οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν την επομένη (22/5). Διαφορετικά όλες οι διεργασίες θα μετατεθούν για το αντίστιοιχο διήμερο μία εβδομάδα μετά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ