ΠΑΟΚ

"Θέλει τον Κάτσε ομάδα από τη βόρεια Ευρώπη"

"Θέλει τον Κάτσε ομάδα από τη βόρεια Ευρώπη"

Ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι μίλησε για τον Κάτσε και την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το παρόν και το μέλλον του Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ έκανε ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι ντε Μπιάσι. Στις δηλώσεις του στον "Arena 89,4", τόνισε:

Για την επανεμφάνιση του Κάτσε ως βασικού στο ματς με τον Ηρακλή:

"Καθυστέρησε πολύ η επιστροφή του, κατά την άποψη μου. Θα μπορούσε να διευθετηθεί το θέμα πολύ γρηγορότερα και έτσι θα προσέφερε σημαντικά πράγματα αυτούς τους 4,5 μήνες ο Έργκους στον ΠΑΟΚ”.

Για το πότε μίλησε για τελευταία φορά με τον Κάτσε:

"Μίλησα τελευταία φορά μαζί του στους δύο αγώνες των Ελπίδων της Εθνικής Αλβανίας με την Βουλγαρία και την Ισπανία όπου έκανε δύο γεμάτους αγώνες και δύο εξαιρετικές εμφανίσεις".

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Κάτσε από την Ευρώπη:

"Πιστεύω ότι ο Κάτσε έχει και τώρα την ευκαιρία να παίξει σε ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Έχει μεγάλες δυνατότητες, είναι 23 χρονών και διεθνής. Ακόμα και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από την Ευρώπη για τον Έργκους. Άκουσα ότι ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή μια ομάδα από την Ευρώπη για την απόκτησή του. Δεν μιλάω για την Ιταλία, τον τελευταίο καιρό δεν μου μίλησε κάποιος από την Ιταλία για τον Έργκους. Αναφέρομαι σε ενδιαφέρον ομάδας της βόρειας Ευρώπης για τον Έργκους, από χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Αγγλία. Ο Κάτσε έχει την ικανότητα να παίξει στην Ευρώπη, αλλά ήταν εκτός ΠΑΟΚ για 4,5 μήνες. Ως εκ τούτου όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις η τιμή του θεωρώ πως έχει πέσει στο μισό".

Για το αν μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ πολύτιμο παίκτη για τα επόμενα χρόνια ο Κάτσε:

"Είναι δεδομένο πως μπορεί να το κάνει. Το απέδειξε πέρυσι με την εξαιρετική του απόδοση. Σίγουρα δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα με τον παροπλισμό του, όμως, πιστεύω πως μπορεί να επανέλθει και να αποτελέσει βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ στο κέντρο".

Για τα στοιχεία του Κάτσε: "Μπορεί να παίξει στην θέση του αμυντικού χαφ, μπορεί να παίξει ως "πλέι μέικερ", έχει πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και απειλεί την αντίπαλη εστία, είναι ένας παίκτης πολύ ομαδικός που τα δίνει πάντα όλα μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ