ΠΑΟΚ

Θέλουν πανέτοιμο τον Κλάους με Αστέρα

Θέλουν πανέτοιμο τον Κλάους με Αστέρα

Γιατί προτιμήθηκε ο Αθανασιάδης να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΠΑΣ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει τον τρόπο να βοηθάει σημαντικά τον ΠΑΟΚ με τα γκολ που σημειώνει.

Γι' αυτό και ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει να σκέφτεται ούτε για... πλάκα το ενδεχόμενο να μην τον έχει στην διάθεσή του στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Ο Κλάους αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς που του προέκυψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα την περασμένη Τετάρτη (17/4) και κάνει θεραπεία στο φουλ για να είναι έτοιμος στην ρεβάνς της Τρίπολης.

Ο σέντερ φορ του "Δικεφάλου" ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα την επόμενη ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τούμπα, την Παρασκευή (19/4) προπονήθηκε κανονικά, αλλά χθες (20/4) ένιωσε ενοχλήσεις, προτιμήθηκε να μην παρθεί ρίσκο με την συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Πλέον, έχει αρχίσει εντατικό πρόγραμμα θεραπειών με ένα ειδικό μηχάνημα για τέτοιες περιπτώσεις, θα συνεχίσει και σήμερα (21/4) το πρωί, αλλά και καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας για να είναι πανέτοιμος στο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα, αφού το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θέλει να εκμηδενίσει τις πιθανότητες απουσίας του Αθανασιάδη από το πλέον κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ