ΠΑΟΚ

"Θέλει προσπάθεια για να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο"

"Θέλει προσπάθεια για να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο"
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ο Μπόλονι στις δηλώσεις μετά την κλήρωση αναφέρθηκε στη δυναμικότητα των Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν και επισήμανε ότι οι παίκτες του πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και δείγματα καλής φυσικής κατάστασης για να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, έκανε την Παρασκευή (26/8) λίγο πριν το ξεκίνημα της προπόνησης του "Δικεφαλου του Βορρά μίλησε για την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε τη δυναμική της Τότεναμ και της Ρουμπίν Καζάν και ότι η ομάδα του "Δικεφάλου" πρέπει να παρουσιάσει άσριστη φυσική κατάσταση και συγκέντρωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μπόλονι:

- Για την κλήρωση του Europa League:

"Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας προπονητής λέει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, όμως, εγώ θέλω να μιλήσω διαφορετικά. Ο όμιλος μας έχει δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, την Τότεναμ και τη Ρουμπίν Καζάν. Για την τρίτη ομάδα δεν ξέρω κάτι, ωστόσο σε λίγο καιρό θα γνωρίζω πολλά γι' αυτήν. Πάντως, σε έναν τέτοιο όμιλο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η φυσική μας κατάσταση και η συγκέντρωση να είναι πάντοτε σε υψηλό επίπεδο".

- Για το αν μπορεί να υπάρξει πιθανότητα οι παίκτες να παρουσιαστούν διαφορετικοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη:

"Νομίζω ότι έχω την ικανότητα να έχω την ίδια συγκέντρωση με κάθε αντίπαλο. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με την Καρπάτι και το ίδιο συμβαίνει με κάθε αντίπαλο".

- Για το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν επίπεδο για να σταθούν στο όμιλο:

"Θα δούμε μέχρι εκείνα τα παιχνίδια. Για να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να κερδίζουμε τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια και αυτό ισχύει για όποιον ποδοσφαιριστή θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο".

- Για το κομμάτι των μεταγραφών:

"Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητάω, μιλάνε οι καταστάσεις γι' αυτό. Μιλάω καθημερινά με τη διοίκηση και αν είναι να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε μαζί και όχι μόνος"

- Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με πιο λίγες ομάδες:

"Είναι μία πολύ ευαίσθητη κατάσταση και πρέπει να κατανοήσουμε τη Λίγκα γιατί προσπαθούν για το καλύτερο και πιστεύω ότι κάνουν το καλύτερο για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ