ΠΑΟΚ

Θέλει να παίξει ο Κοντρέρας

Θέλει να παίξει ο Κοντρέρας
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Η επιθυμία του Χιλιανού να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Καρπάτι, όπως την εξέφρασε στο ιατρικό τιμ του "Δικεφάλου".

Καθόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας θα είναι τελικώς σε θέση να συμπεριληφθεί από τον Λάζλο Μπόλονι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Καρπάτι, στο Λβιβ, και υπό προϋποθέσεις να πάρει θέση ακόμη και στη βασική ενδεκάδα.

Παρά την αρχική εκτίμηση το βράδυ της Πέμπτης (18/8) που έκανε λόγο για θλάση α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σήμαινε επτά με δέκα μέρες αποχή από την αγωνιστική δράση, ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας με τους ανθρώπους του ιατρικού τιμ της ομάδας την Παρασκευή (19/8) δήλωσε ότι νιώθει καλά και ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς.

Βεβαίως, αυτό το... "αισθάνομαι καλά" του Χιλιανού αμυντικού πρέπει να διαπιστωθεί και ιατρικά, μέσα από ειδική εξέταση (υπερηχογράφημα) στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί την Κυριακή (21/8) και όχι τη Δευτέρα (22/8), όπως έχει προγραμματιστεί.

Αν πράγματι αποδειχθεί από το αποτέλεσμα αυτής της εξέτασης ότι δεν έχει υποστεί ιδιαίτερα σοβαρή ζημιά και ότι έχουν βάση τα λεγόμενά του, τότε ο Κοντρέρας θεωρείται πιθανό όχι μόνο να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά και να πάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την ερχόμενη Πέμπτη (25/8) ο Μπόλονι στο Λβιβ.

Ο "Σάλπι"

Σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η περίοδος αποθεραπείας του έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχε ανεβάσει ρυθμούς σε προηγούμενες προπονήσεις που έχει κάνει. Η καθοριστική προπόνηση, όμως, αυτή που θα κρίνει αν είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον προπονητή του για τον επαναληπτικό με τους Ουκρανούς είναι αυτή της Κυριακής (21/8).

Αν ο Σαλπιγγίδης βγάλει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στο πλάνο του Λάζλο Μπόλονι εν όψει ρεβάνς, κάτι που ο Ρουμάνος τεχνικός ασφαλώς και εύχεται, καθώς θέλει να έχει ακόμη μια ποιοτική λύση.

Από 'κει και πέρα, ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρείται σχεδόν σίγουρα ότι θα είναι απών από την δεύτερη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γαστροκνήμιο. Θα κάνει κι αυτός την προσπάθειά του τις επόμενες ημέρες, όμως, πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ