ΠΑΟΚ

Θέλει να γίνει ηγέτης και το δείχνει

Θέλει να γίνει ηγέτης και το δείχνει
INTIME SPORTS

Όχι εναντίον της ΑΕΚ δε σκόραρε ο Σαλπιγγίδης αλλά έδειξε και πάλι πως θέλει και να μείνει και να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ. Σούπερ προσφορά, τρομερή διάθεση και ο Δικέφαλος ήδη βγαίνει κερδισμένος.

Ο νέος ΠΑΟΚ με τη σφιχτή οικονομική πολιτική, τους λιγότερους ποδοσφαιρικούς αστέρες δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται και της προσφοράς του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Είτε λόγω αποδοκιμασιών, είτε γιατί δεν είναι ακόμη 100% σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο...

Αυτό ευτυχώς το αντιλήφθηκε γρήγορα η διοίκηση, έδειξε τη διάθεσή της να τον κρατήσει και να τον στηρίξει περισσότερο από ότι πριν και ήδη τα θετικά αποτελέσματα φαίνονται. Στους τελευταίους αγώνες και σ' αυτόν εναντίον της ΑΕΚ που ήταν ίσως ο σημαντικότερος της χρονιάς ο Σαλπιγγίδης φανέρωσε το νέο του εαυτό.

Έχοντας πολύ καλύτερη ψυχολογία, όπως αποκάλυψε και ο Λάσλο Μπόλονι, μπαίνει σε κάθε αγώνα για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Και αυτό μπορεί να είναι γκολ όπως κόντρα στον Εργοτέλη ή σκληρή και πολύτιμη δουλειά σε κάθε άκρο του γηπέδου όπως εναντίον της ΑΕΚ.

Παράλληλα είναι φανερή και η διάθεσή του να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ακόμα και αν δε γίνει που δε θα γίνει όσο αγαπητός είναι ο Πάμπλο Γκαρσία στον κόσμο. Άλλωστε ο διεθνής επιθετικός υπήρξε οπαδός του ΠΑΟΚ, ο ίδιος δηλώνει πως το "πλήρωσε" και τώρα πιο συνειδητοποιημένος θέλει να προσφέρει με περισσότερο ουσιαστικό τρόπο.

Τι μπορεί να είναι αυτό. Γκολ φυσικά, στήριξη στους νεαρούς παίκτες και μαζί ένα πρότυπο για να ακολουθήσουν αλλά και πλάτη στα δύσκολα. Ηδη ο κόσμος αρχίζει να το εκτιμά, να του προσφέρει απλόχερα το χειροκρότημά του με τον ίδιο να συνεχίζει να ελπίζει πως στο τέλος θα του δώσουν άφεση αμαρτιών και οι επικριτές του...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ