ΠΑΟΚ

"Θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη ο Άντονις"

"Θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη ο Άντονις"
INTIME SPORTS

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Τέρι Αντονις, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του στη Σίδνεϊ, Αρνολντ Γκράχαμ.

Ο Τέρι Αντονις άνοιξε εδώ και περίπου μία εβδομάδα νέα σελίδα στην καριέρα του, με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην προπονητής του Αντονις στη Σίδνεϊ, Αρνολντ Γκράχαμ παρουσιάστηκε σίγουρος με δηλώσεις του στο εξωτερικό ότι ο 22χρονος άσος θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη:

"Ο Τέρι ήταν σπουδαία μονάδα στο κλαμπ, έχει πολλές δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν και εμείς δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο του. Ηταν πάντα πρόθυμος να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό και δεν έχω αμφιβολία ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, καθώς και με τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας".

Εξάλλου, ο νεαρός μέσος δεν ξεχνά την συμβολή της Σίδνεϊ στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σίδνεϊ για τη βοήθεια και την υποστήριξή της στην ανάπτυξη μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική σεζόν".

Διετές στην Γκρόνινγκεν ο Μαντούρο

Ο Χέντβιχες Μαντούρο είναι έτοιμος να βάλει σήμερα (25/8) το απόγευμα την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον "δένει" για τα δύο επόμενα χρόνια με την Γκρόνινγκεν. Οπως τονίζεται σε δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας telegraaf ο Ολλανδός μέσος έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά και αύριο (26/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ακόμη ότι: "παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν και ο προπονητής Ιγκόρ Τουντόρ ήθελαν στην ομάδα τον πρώην παίκτη του Αγιαξ, ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμούσε να τον ξεφορτωθεί. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πρόσφατα προσέλκυσε νέους πoδοσφαιριστές και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ