ΠΑΟΚ

Τετ α τετ Στέφενς με τους "παλιούς"

Τετ α τετ Στέφενς με τους "παλιούς"

Ο Χουμπ Στέφενς ποντάρει πολλά στους "παλιούς" παίκτες και γι' αυτό είχε αρκετά τετ α τετ στη προπόνηση της Παρασκευής. Δείτε videos.

Τα είπε με τους "παλιούς" ο Χουμπ Στέφενς την Παρασκευή. Τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερα σημαντικά και ο Ολλανδός φαίνεται να υπολογίζει πολλά και να στηρίζεται στους πιο έμπειρους παίκτες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είχε αλεπάλληλα τετ α τετ με τους παίκτες που έχουν αρκετές παραστάσεις και συγκεκριμένα με τους Γκαρσία, Λίνο, Λόρενς, Τζιόλη, Σαλπιγγίδης, Κλάους κ.α.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Κατά την διάρκεια των ασκήσεων αλλά ειδικά προς το τέλος της προπόνησης τους έπιανε είτε έναν έναν, είτε δύο δύο και είχε συνομιλίες μαζί τους. Μάλιστα ασχολείται ιδιαίτερα με τον Γκαρσία που δείχνει να τον πιστεύει πολύ...

Προπόνηση με... τεχνολογία

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην Αυστρία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δόθηκε βάρος στη φυσική κατάσταση και η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ένα τεστ αντοχής στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην των πορτιέρο.

Ονιέκα και Λόκχοφ έδιναν οδηγίες ενώ υπήρχε και ένας υπολογιστής που έδινε "ρυθμό" (στα τεστ αντοχής). Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής με πάσες σε μικρό χώρο και σε κίνηση και παιχνίδι τέσσερις εναντίον δύο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ανοίγματα κατά μήκος του γηπέδου και ασκήσεις αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει αρκετά φιλικά μέχρι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 7 του μήνα με την Ανζί, στις 10 με την Κοπεγχάγη, αναζητείται αντίπαλος για τις 13 του μήνα, στις 14 θα γίνει το ματς με την Πάσινγκ, στις 17 με τον ΑΠΟΕΛ και στις 23 με την Νις στην Τούμπα.

Δείτε το σύστημα για το τεστ αντοχής των παικτών:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ