ΠΑΟΚ

Τετ α τετ Στέφενς-παικτών

Τετ α τετ Στέφενς-παικτών

Στη τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την ρεβάνς με την Σάλκε την Δευτέρα (26/8) ο Στέφενς τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του (video).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν το ματς με την Σάλκε. Πρώτος εμφανίστηκε στο γήπεδο ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Τσίμα Ονιέικε, ο οποίος ετοίμασε τον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση.

Τζιόλης και Σπουρόπουλος βγήκαν πρώτοι από πλευράς παικτών και άρχισαν να αλλάζουν πάσες με την... αστεράτη μπάλα, ενώ στη συνέχεια τους ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεκίνησαν, επίσης, με την ίδια άσκηση.

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που ο Στέφενς βγήκε στο γήπεδο... Τότε όλοι άφησαν τις μπάλες και πήγαν δίπλα στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για λίγα λεπτά και αμέσως μετά ξεκίνησε το πρόγραμμα, με τον Ονιέικε να αναλαμβάνει τους παίκτες και τον Δημήτρη Μούσιαρη τους τερματοφύλακες, οι οποίοι ακολουθούν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Μετά το ζέσταμα οι παίκτες έκαναν κάποιες ασκήσεις χωρίς μπάλα, με τον Χουμπ Στέφενς να παρακολουθεί από μακρινή απόσταση και να έχει συζήτηση με τους Τον Λοκχόφ και Γιώργο Γεωργιάδη.

Έπειτα, ο Ολλανδός τεχνικός κατευθύνθηκε προς το μέρος των ποδοσφαιριστών και άρχισε να κουβεντιάζει με κάποιους από αυτούς, με πρώτο τον Στέφανο Αθανασιάδη. Εκτός από τους τραυματίες Λίνο, Λάζαρ και Λόρενς, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει αρκετή διάθεση και μένει μόνο αυτό να αποτυπωθεί το βράδυ της Τρίτης (27/8) στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Το κομμάτι της προπόνησης, που δεν έδωσαν το παρών οι δημοσιογράφοι, αφιερώθηκε στο… κλασικό πλέον ματς "μικρών" εναντίον "μεγάλων" που βρήκε νικητές τους τελευταίους και όλη την ομάδα να…διασκεδάζει με τη διαδικασία!

Ο Χουμπ Στέφενς δεν θέλησε να διανυκτερεύσει από σήμερα η αποστολή στο ξενοδοχείο κι έτσι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν ραντεβού αύριο το πρωί στην Τούμπα και στη συνέχεια θα καταλύσουν στο "Μακεδονία Παλλάς" μέχρι να αναχωρήσουν για τον αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ