ΠΑΟΚ

Tετ-α-τετ Βρύζα με τον οικονομικό διευθυντή της Πόρτο

Tετ-α-τετ Βρύζα με τον οικονομικό διευθυντή της Πόρτο
INTIME SPORTS

Με αρνητικά μηνύματα για τη διάθεση των Πορτογάλων να συναινέσουν σε διακανονισμό για τα χρήματα από την πώληση Βιεϊρίνια, ο Ζήσης Βρύζας θα κάνει το τελικό ραντεβού το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην Λισσαβόνα και ήδη έχει πιάσει... δουλειά.

Από το πρωί έχει επαφές με διάφορους υπαλλήλους της Πόρτο σε μία προσπάθεια να πάρει κλίμα για το τι θα συναντήσει περίπου στις 6:30 ώρα Ελλάδας όταν θα έχει την τελική διαπραγμάτευση με τον οικονομικό διευθυντή της πορτογαλικής ομάδας για το θέμα Βιεϊρίνια.

Τα πρώτα μηνύματα είναι αρνητικά, καθώς ο Ζήσης Βρύζας εισπράττει μία αρνητική διάθεση από πλευράς Πορτογάλων στο να δεχθούν διακανονισμό παίρνοντας τώρα μέρος από τα περίπου 1,2 εκ. ευρώ που οφείλει ο ΠΑΟΚ για το 33% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια.

Η Πόρτο αντιμετωπίζει οικονομικά προβληματα τη φετινή περίοδο και θέλει να μαζέψει όσα χρήματα είναι δυνατό για να μην κλείσει τη σεζόν με (μεγάλο τουλάχιστον) άνοιγμα.

Πάντως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ με τον οικονομικό διευθυντή της Πόρτο και όχι τελικά με τον πρόεδρο Πίντο ντα Κόστα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ