ΠΑΟΚ

Τετ-α-τετ Σαββίδη - Αναστασιάδη μετά το ντέρμπι

Τετ-α-τετ Σαββίδη - Αναστασιάδη μετά το ντέρμπι

Η καθοριστική συνάντηση του Σαββίδη με τον Αναστασιάδη για το θέμα της παραμονής ή μη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από την αρχή της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστασιάδης πορευόταν με βάση την προσωπική σχέση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Μετά από τετ-α-τετ των δύο ανδρών, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» αποφάσισε να φέρει τον Έλληνα τεχνικό στην ομάδα πέρυσι τον Μάιο.

Έκτοτε έχουν συναντηθεί αρκετές φορές και ουσιαστικά ο ομογενής επιχειρηματίας είναι ο μοναδικός στον οποίο δίνει λόγο ο 61χρονος κόουτς. Σε μία τέτοια συνάντηση, το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα κριθεί το μέλλον της σχέσης του Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Ιβάν Σαββιδης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής κατά πάσα πιθανότητα και θα έχει τετ-α-τετ συζήτηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη το βράδυ μετά το ντέρμπι. Στο μικρό ενδεχόμενο που δεν ταξιδέψει Θεσσαλονίκη, η συζήτηση θα γίνει μέσω skype.

Στη διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών θα συζητηθούν τα πάντα. Από την πορεία της ομάδας και την κάμψη που κάνει τελευταία, μέχρι και τις σχέσεις εντός αποδυτηρίων. Κυρίως, όμως, θα διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Το αν ο Αναστασιάδης ζητήσει στήριξη ή ο Σαββίδης δεχθεί την παραίτηση του Έλληνας τεχνικού είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμη, σύμφωνα όμως με κάποιες πληροφορίες που δεν είναι επιβεβαιωμένες πλήρως ο Σαββίδης δεν πρόκειται να δεχθεί την αποχώρηση Αναστασιάδη αν δεν επιμείνει ο ίδιος ο προπονητής.

Ο Αγγελίδης δεν δέχεται την παραίτηση

O ΠΑΟΚ πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Άγγελο Αναστασιάδη και αυτό είναι οριστικό. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης ενημέρωσε τον Ελληνα τεχνικό ότι δεν τίθεται θέμα αποδοχής της παραίτησής του. Ετσι κάλεσε αυτόν και τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον "Δικέφαλο", ο οποίος καλείται να βάλει τέλος στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έχει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ