ΠΑΟΚ

Τετ-α-τετ Άρνεσεν με Αγγελίδη

Τετ-α-τετ Άρνεσεν με Αγγελίδη
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ενημερώνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Ο Φρανκ Άρνεσεν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και έχει αυτή την ώρα ραντεβού με τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ενημερώνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τα αποτελέσματα των επαφών που κάνει τόσο για το θέμα του προπονητή, όσο και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Βάσει του προγραμματισμού του Άρνεσεν που έχει γίνει γνωστός εδώ και μέρες, θα φύγει και πάλι έτσι ώστε το Σάββατο να κάνει σχολιασμό του αγώνα Δανία-Σερβία για το δανέζικοKanal5και από Δευτέρα θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Οριστικά στο Ντόορβερθ η προετοιμασία

Μία πρώτη απόφαση του Φρανκ Άρνεσεν είναι η προετοιμασία της ομάδας να γίνει στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας, στο προπονητικό κέντρο "Golden Tulip", στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί και η ακριβής περίοδος προετοιμασίας (και φιλικών αγώνων) που μπορεί να είναι μικρότερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ αρχίζουν στις 16 Ιουλίου, στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.Tην τελική έγκριση για την ακριβή ημερομηνία θα δώσει ο νέος προπονητής, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών στο συγκεκριμένο κέντρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ