ΠΑΟΚ

Τελικό ραντεβού για την χορηγία ιματισμού

Τελικό ραντεβού για την χορηγία ιματισμού

Το θέμα της ένδυσης της ομάδας θα "κλείσει" από την ΠΑΕ άμεσα. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την αντιπρόταση γνωστής αθλητικής εταιρίας.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ περίμεναν εδώ και μέρες την αντιπρόταση της UMBRO πάνω στην διαπραγμάτευση που έχει ανοίξει ξανά για το θέμα της χορηγίας ιματισμού της ομάδας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας επανήλθαν τελικά με μία πρόταση η οποία συνδυάζει αγορά του απαραίτητου υλικού για την ένδυση της ομάδας σε χαμηλή τιμή με χορηγία.

Εντός των επόμενων ημερών επίκειται ένα τελικό ραντεβού των ανθρώπων της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους της UMBRO για να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ μελετά και περιπτώσεις άλλων εταιριών και αναμένεται πολύ σύντομα να διαμορφώσει την τελική της πρόταση η οποία θα είναι η καλύτερη δυνατή για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σκοπός των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να αποφύγουν να δεσμεύσουν την ομάδα σε μία συμφωνία μεγάλης χρονικής διάρκειας η οποία δεν θα είναι συμφέρουσα.

Το σημαντικότερο είναι, σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το θέμα να κλείσει άμεσα, είτε με την UMBRO είτε με άλλη εταρία, καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για να παραμένει ανοιχτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ