ΠΑΟΚ

"Τελειώνει" του Ρατς

"Τελειώνει" του Ρατς
Ρατς

Διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούσαν την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Ρατς και από την στιγμή που πέσουν οι υπογραφές, ο παίκτης την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του Ραζβάν Ρατς και της ολοκλήρωσης της απόκτησής του (σ.σ. θυμίζουμε πως η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει πως συμφώνησε με τον παίκτη αλλά εκείνος δεν έχει υπογράψει ακόμη) είναι σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλέον φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν "τελειώσει" κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν το... deal του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ και πλέον είμαστε πολύ κοντά στις υπογραφές. Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, τότε ο Ρουμάνος θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (όπως ήταν το αρχικό πλάνο) έτσι ώστε να φύγει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Προφανώς δεν υπερίσχησαν κάποιες τάσεις που υπήρχαν μέσα στην ΠΑΕ έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα του Αλβες Λίνο που είναι πιο φθηνός και η υπόθεση του Ρουμάνου με τον Βραζιλιάνο είναι ξεχωριστές. Οσον αφορά το ζήτημα του Λίνο, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη την Παρασκευή και μένει να δούμε το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ