ΠΑΟΚ

Τακτική πριν την Ντνίπρο

Τακτική πριν την Ντνίπρο

Στους ρυθμούς του δεύτερου φιλικού αγώνα που θα γίνει την Τρίτη (15/7, 19.00), πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (14/7). Δείτε VIDEOS.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τρίτη (15/7) στις 19.00 ώρα Ελλάδας την Ντνίπρο στο δεύτερο φιλικό αγώνα του επί ολλανδικού εδάφους. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως ήταν φυσικό, ασχολήθηκε πολύ με το παιχνίδι κόντρα στους Ουκρανούς στην απογευματινή προπόνηση του "Δικέφαλου" την Δευτέρα (14/7).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, όπως συνηθίζει, άλλωστε, πριν την έναρξη των προπονήσεων και στη συνέχεια ασχολήθηκε με ασκήσεις τακτικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη του φιλικού με την Σταντάρ Λιέγης, αλλά και για να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ, όσο το δυνατόν, καλύτερος κόντρα στην Σταντάρ.

Δημιουργία και στημένα

Το... κυρίως πιάτο της προπόνησης, όπως προαναφέραμε, είχε πολλή δουλειά στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Αναστασιάδης δούλεψε πολύ πάνω στους τρόπους που η μπάλα θα "βγαίνει" από την άμυνα, ενώ ασχολήθηκε και με τις στημένες μπάλες, από τις οποίες ο ΠΑΟΚ μπορεί να... πληγώσει, αλλά και να πληγωθεί.

"Αν πρεσάρουμε σωστά..."

Αυτό, όμως, που τόνισε για πολλή ώρα στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός, ήταν ο τρόπος που θα πρεσάρουν την αντίπαλη ομάδα. "Πρέπει να πρεσάρουμε όλοι μαζί στον σωστό χρόνο", επανέλαβε πολλές φορές ο Αναστασιάδης δείχνοντας με τα χέρια του ποιες κινήσεις πρέπει να γίνονται από τους αμυντικούς, τους κεντρικούς και τους επιθετικούς την ίδια στιγμή για να χαρακτηριστεί σωστό το πρέσινγκ.

"Αν πρεσάρουμε σωστά, θα βάλουμε γκολ, αν δεν πρεσάρουμε σωστά, θα φάμε γκολ", φώναζε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στους παίκτες του, όσο η άσκηση ήταν σε εξέλιξη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι περισσότερες ασκήσεις έγιναν, αφού ο Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό κόντρα στην Ντνίπρο.

Έξω δύο

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν, ο Σπυρόπουλος, ο οποίος ασκήθηκε μόνος του, και ο Τζανδράρης, λόγω των ενοχλήσεων που συνεχίζει να νιώθει στους ηβωνικούς αδένες.

Αντίθετα, ο Έργκους Κάτσε στην αρχή του προγράμματος "ακούμπησε" μπάλα, ωστόσο στη συνέχεια ξεκίνησε και πάλι τρέξιμο, έτσι ώστε να φτάσει τους υπόλοιπους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ