ΠΑΟΚ

Τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους "32" του Europa League. Δείτε όμως γιατί η νίκη της Ρουμπίν έμπλεξε τον όμιλο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου ομίλου μετά και την 4η αγωνιστική, ωστόσο αν σήμερα ήταν...δεύτερος θα έβλεπε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον!

Παράδοξο; Καθόλου αν σκεφτείτε ότι αν ήταν τώρα δεύτερος θα του έφτανε μια ισοπαλία με την Ρουμπίν στην Τούμπα, ενώ τώρα σαν πρώτος θέλει μόνο τη νίκη!

Πάμε λίγο να δούμε την βαθμολογία και τους αγώνες που απομένουν πριν αναφερθούμε στα σενάρια πρόκρισης.

ΠΑΟΚ 8 +3

Ρουμπίν 7 +3

-------------------

Τότεναμ 7 +2

Σάμροκ 0 -8

30/11

Ρουμπίν-Σάμροκ

Τότεναμ-ΠΑΟΚ

15/12

ΠΑΟΚ-Ρουμπίν

Σάμροκ-Τότεναμ

Θέλει τουλάχιστον μία νίκη

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μπορεί να είναι πρώτος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι η μόνη ομάδα από αυτές που θα διεκδικήσουν την πρόκριση που έχει παίξει δύο παιχνίδια με τον... σάκο του μποξ, Σάμροκ Ρόβερς.

Θα πρέπει να θεωρείται... δεδομένο ότι Ρουμπίν και Τότεναμ θα νικήσουν τους Ιρλανδούς, συνεπώς η βαθμολογία είναι... κάπως έτσι:

Ρουμπίν 10β, 5αγ.

Τότεναμ 10β, 5αγ.

ΠΑΟΚ 8β, 4αγ.

Τότεναμ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Ρουμπίν

Όπως βλέπετε, ακόμα και δύο ισοπαλίες να πάρει ο ΠΑΟΚ, θα μείνει στην τρίτη θέση. Αντίθετα είτε νικήσει στην Τούμπα την Ρουμπίν, είτε στο Λονδίνο την Τότεναμ θα πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Φυσικά αν οι Σάμροκ Ρόβερς κόψουν βαθμό από κάποιον από τους δύο αντιπάλους του ΠΑΟΚ, αλλάζει τελείως η μορφή του ομίλου υπέρ του Δικεφάλου. Ωστόσο καλό είναι οι παίκτες του Μπόλονι να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και όχι σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα!

Η Ρουμπίν "έμπλεξε" τον όμιλο

Και αυτό που λέγαμε στην αρχή; Ότι καλύτερα να ήταν τώρα δεύτερος ο ΠΑΟΚ; Αν λοιπόν η Τότεναμ νικούσε χθες στην Ρωσία, η βαθμολογία θα ήταν Τότεναμ 10, ΠΑΟΚ 8, Ρουμπίν 4. Συνεπώς θα έφτανε στον Δικέφαλο μια ισοπαλία με την Ρουμπίν στις 15/12 στην Τούμπα.

Ωστόσο η ιστορία έγραψε νίκη των Ρώσων επί της Τότεναμ που της έδωσε το πλεονέκτημα της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα του Μπόλονι στο αντίστοιχο εντός έδρας ματς με τους Άγγλους, ήρθε 0-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ