ΠΑΟΚ

Τα πλέι οφ και το μέλλον Μπόλονι

Τα πλέι οφ και το μέλλον Μπόλονι
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ποια είναι τα δεδομένα στη σχέση του Λάσλο Μπόλονι με τον ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι ύψους 300.000 ευρώ.

Αυτά προβλέπει το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημασία έχει τι σκέφτονται ο ίδιος και οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για το θέμα, με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο Μπόλονι σε Βρύζα-Κωνσταντινίδη την περασμένη Πέμπτη για να τους κεράσει για τα γενέθλιά του.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η συζήτηση των δύο πλευρών εξαντλήθηκε στο ότι το μέλλον της σχέσης τους θα κριθεί μετά τα πλέι οφ.

Απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι τότε θα γνωρίζει ο ΠΑΟΚ από ποια θέση εκκίνησης θα μπει στη νέα αγωνιστική περίοδο και ποια θα είναι τα οικονομικά δεδομένα που καθορίσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Μέχρι τότε, κάθε συζήτηση είναι μάλλον περιττή, αφού τόσο ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, όσο και ο προπονητής της ομάδας ρίχνουν το βάρος στην προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να διακριθεί μέσω των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ