ΠΑΟΚ

Συνάντηση για τον Αθανασιάδη

Συνάντηση για τον Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Το κρίσιμο ραντεβού για την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου φορ θα γίνει την Τρίτη, χωρίς ατζέντη και πρόεδρο της ΠΑΕ.

Η σχέση του Στέφανου Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη, αφού άρχισε όταν ο Κλάους ήταν μικρό παιδί και πλέον έχει φθάσει να είναι αρχηγός του.

Με βάση αυτό ως δεδομένο είναι δύσκολο οποιοσδήποτε άλλος πέρα από όσους την έχουν ζήσει να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητές της και να καταλάβει ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία στη διαπραγμάτευση που γίνεται αυτές τις μέρες.

Την Τρίτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την επιστροφή του Κλάους στη Θεσσαλονίκη, ο 26χρονος φορ και ο πατέρας του Χρήστος, θα έχουν ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα. Ούτε ο Αγγελίδης θα δώσει το παρών μιας και βρίσκεται στην Ελβετία για το European Club Association, ούτε ο ατζέντης του παίκτη.

Θα βρεθούν μόνοι όσοι γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Κι αυτό είναι μία καλή βάση για να προκύψει εξέλιξη και να ξεκολλήσει η διαπραγμάτευση. Όπως έχουμε ξαναγράψει , το βασικό «θέλω» της πλευράς Αθανασιάδη είναι να νιώσει ότι ο Κλάους αντιμετωπίζεται ως προωτοκλασάτος και αυτό έχει και οικονομικό αντίκρισμα.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο διεθνής φορ ζητά ένα ποσό περίπου 600.000 ευρώ ετησίως φιξ, ενώ ο ΠΑΟΚ του δίνει 500.000 και τις υπόλοιπες 100 με τη μορφή μπόνους.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πώς αν ο Κλάους δεν ανανεώσει, θα δεχθεί έντονη κριτική από τον κόσμο και πιθανόν αυτό να οδηγήσει σε αναθεώρηση της στάσης του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, όσα πουν την Τρίτη ο Βρύζας και ο υιός με τον πατέρα Αθανασιάδη θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ