ΠΑΟΚ

Τα κάνει... μούσκεμα στα μεγάλα ματς

Τα κάνει... μούσκεμα στα μεγάλα ματς
INTIME SPORTS

Το κακό προφίλ που έχει δείξει φέτος ο ΠΑΟΚ σε μεγάλα και σημαντικά ματς και η... ανάγκη να βελτιωθεί στα πλέι οφ κατά την διάρκεια των οποίων θα "παιχτούν" οι κόποι όλης της χρονιάς.

Πλησιάζουν τα πλέι οφ και μαζί και οι "μεγάλοι" αγώνες αυτών. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν τα παιχνίδια που θα γίνουν στη συγκεκριμένη φάση μιας και σε αυτή "παίζονται" οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν.

Στα "δυνατά" -και κρίσιμα- παιχνίδια πάντως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δείξει πως έχει... θέμα. Αρκετές φορές τα έχει κάνει μούσκεμα και δεν έχει δείξει το απαιτούμενο αγωνιστικό προφίλ. Ας θυμηθούμε...

Με Ραπίντ (εκτός): Στον αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης ο "Δικέφαλος" είχε στόχο να υπερασπιστεί το 2-1 του αγώνα της Τούμπας αλλά ήταν κατώτερος των προσδοκιών. Η άμυνα των Αυστριακών δεν "ένιωσε" τον ΠΑΟΚ που έχασε με 3-0 και αποχαιρέτησε από νωρίς τον θεσμό, εξέλιξη που αν μη τι άλλο ήταν το πρώτο μεγάλο "χαστούκι" για τους "ασπρόμαυρους" φέτος.

Με Παναθηναικό (εκτός): Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό ο "Δικέφαλος" "πήγαινε" βάσει της αγωνιστικής του εικόνας ως φαβορί αλλά δεν δικαιολόγησε σε καμιά περίπτωση αυτόν τον τίτλο. Οι "πράσινοι" ήταν πολύ καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες και δίκαια "ήρθε" η ήττα με 2-0.

Με Ολυμπιακό (εντός): Στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός. Δεν άρεσε σε καμιά περίπτωση, θα μπορούσαν πριν το τελικό 1-1 οι "ερυθρόλευκοι" να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη και μάλλον λογικό είναι που μετά το τέλος του αγώνα τούς έμεινε η "πικρή" γεύση ότι τελικά δεν πήραν το "διπλό" μιας και ο "Δικέφαλος" ήταν κακός.

Με Αρη (εκτός): Στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη ο ΠΑΟΚ έδειχνε στο ημίχρονο πως θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Ηταν μπροστά στο σκορ με 1-2, στην επανάληψη όμως αδικαιολόγητα προτίμησε να έχει παθητικό ρόλο και τελικά ισοφάρισαν (2-2) οι "κίτρινοι" που πίεσαν.

Με ΑΕΚ (εκτός): Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πάλι ο "Δικέφαλος" δεν είχε ικανοποιητική απόδοση. Προσπάθησε να απειλήσει στο ξεκίνημα του ματς, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε η ώρα έδειχνε και πιο ακίνδυνος με αποτέλεσμα το ματς να λήξει 0-0.

Με Αστέρα Τρίπολης (εκτός): Το τελευταίο μεγάλο ματς που ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε ήταν αυτό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη, δίκαια κέρδισε με 2-0 τον "Δικέφαλο" ο οποίος με το... καλημέρα του αγώνα προσπαθούσε να "χαλάσει" το παιχνίδι των αντιπάλων του, "κλείστηκε" πίσω δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η... αποστολή για βελτίωση στα πλέι οφ

Με βάση τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αποδεικνύεται πως στα "δυνατά" και σημαντικά ματς είναι "λίγος" και δεν έχει στα περισσότερα παιχνίδια την απόδοση που θα έπρεπε. Πλέον ο "Δικέφαλος" καλείται να αλλάξει το αγωνιστικό του προφίλ σε τέτοιου είδους αγώνες καθώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών στα πλέι οφ.

Σίγουρα ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει την αποστολή να παρουσιάσει έναν έτοιμο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος και ο "Δικέφαλος" έτσι να μην δώσει συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματά του σε "μεγάλα" ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ