ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Τζόρβα

Τα δεδομένα για Τζόρβα
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα που ισχύουν στη περίπτωση του Αλέξανδρου Τζόρβα για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία περί φλερτ με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή να έχει στο ρόστερ του τέσσερις τερματοφύλακες, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στην ομάδα στην πρώτη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου με το όνομα του Αλέξανδρου Τζόρβα να ακούγεται έντονα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Τζόρβα, αλλά και με άλλους πορτιέρο, ωστόσο, το όνομα που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα είναι αυτό του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό που βγαίνει είναι ότι δεν ασχολούνται αυτήν τη στιγμή με τη θέση του τερματοφύλακα, αφού ήδη στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις.

"ΟΚ" ο Κλάους

Στα αγωνιστικά, κανονικά συμμετείχε στην απογευματινή του ΠΑΟΚ την Πέμπτη ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας φορ, αφού ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ξεκούρασης "έβγαλε" την προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αποδεικνύοντας έτσι πως ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν ήταν σοβαρός.

Κατά τ΄άλλα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με ποδήλατο στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα που δεν προκαλούν ανησυχία, ακολούθησε ο Μάαρτεν Μάρτενς, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τον Σανθ Χακόμπο που νιώθει ενοχλήσεις στο σπόνδυλο.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών είχε ασκήσεις τακτικής με μπάλα και πιο συγκεκριμένα κυκλοφορία σε μικρούς χώρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ