Τα Χρόνια Πολλά στον Ιβάν Σαββίδη

Τα Χρόνια Πολλά στον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης κλείνει σήμερα 59 χρόνια ζωής και οι στενοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχονται μέσω του σάιτ της ομάδας για τα γενέθλιά του.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμπληρώνει σήμερα 59 χρόνια ζωής. Είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1959 στο χωριό Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας και είναι το όγδοο παιδί οικογένειας εργατών ελληνικής καταγωγής.

Τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του επίσημου σάιτ, εύχονται στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου για τα γενέθλιά του. Αναλυτικά: 

"Το ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται φέτος, περισσότερο από ποτέ, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του!

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, και πνευματική ηρεμία για να απολαύσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι ευεργετηθέντες της κοινωνικής και επιχειρηματικής του δράσης. Τα σημερινά του γενέθλια να συμπίπτουν με την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της ζωής του σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο και ευχόμαστε η πρόοδος αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη!".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24