ΠΑΟΚ

Τα καλύτερα γκολ του ΠΑΟΚ

Τα καλύτερα γκολ του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Θυμηθείτε τα καλύτερα γκολ του "Δικεφάλου", όπως τα ανέδειξαν οι οπαδοί της ομάδας από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι και τον Νοέμβριο. (VIDEOS)

Είναι πολλά τα όμορφα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σεζόν που διανύουμε. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα ματς στα οποία η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν πήρε το πόδι από το γκάζι και "σκότωσε" τον αντίπαλό της πετυχαίνοντας ευρείες νίκες.

Σε αυτές είδαμε πολλές γκολάρες. Φάουλ, σουτ στην κίνηση, σουτ από μακρινή απόσταση, φοβερές συνεργασίες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε μήνα βράβευε το καλύτερο γκολ. Μάλιστα, στους τέσσερις μήνες που διανύσαμε έχουμε τέσσερις διαφορετικούς νικητές.

Ας τους θυμηθούμε...

Αύγουστος

Η ατομική ενέργεια και το αριστερό σουτ του Μάαρτεν Μάρτενς στο… παραθυράκι της εστίας της Ζίμπρου συγκέντρωσε το 69% των προτιμήσεών του κοινού αφήνοντας πολύ πίσω τα γκολ των Ρόμπερτ Μακ (13%) και Στέφανου Αθανασιάδη (13%) από το ίδιο παιχνίδι, σε μια βραδιά με πολύ θέαμα. Βέβαια, η πορεία του Βέλγου δεν είχε ανάλογη συνέχεια και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ φαντάζει δύσκολο.

Θυμηθείτε το γκολ του Μάρτενς

Σεπτέμβριος

Το γκολ φάουλ του Ρουμάνου μπακ στον αγώνα με τον ΟΦΗ συγκέντρωσε το 34% των προτιμήσεων, ενώ δεύτερο αναδείχθηκε με ελάχιστη διαφορά (συγκέντρωσε 32%) το γκολ του Αθανασιάδη από το ίδιο ματς, όταν ο Κλάους εκμεταλλεύτηκε συνεχόμενα δοκάρια και αποκρούσεις -μεταξύ των οποίων και σε σουτ του Ρατς- πριν σκοράρει. Τρίτος με 16% αναδείχθηκε ο Φάνης Τζανδάρης και το γκολ του εναντίον της Ντιναμό Μινσκ.

Δείτε το γκολ-φάουλ του Ρατς

Οκτώβριος

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και αναδείχθηκε νικητής της ψηφοφορίας εκείνου του μήνα. Ο Κλάους συγκέντρωσε το 63% των ψήφων και άφησε πίσω του τον Ρατς που του έδωσε την ασίστ στο δικό του γκολ και τον Εργκούς Κάτσε, οι οποίοι είχαν 29% και 6% αντίστοιχα κόντρα σε Ατρόμητο και Βέροια.

Δείτε την γκολάρα του Αθανασιάδη

Νοέμβριος

Νικητής αναδεικνύεται ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στον διαγωνισμό με διπλή υποψηφιότητα. Μία για το γκολ με τον Πανθρακικό και μία για το τέρμα που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αυτό κόντρα στους "πράσινους" βγήκε τελικά πρώτο με ποσοστό 56%, ενώ αυτό κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής συγκέντρωσε το 28% των ψήφων του κοινού. Με 84% συνολικό ποσοστό ο Αργεντίνος βγήκε νικητής...

Θυμηθείτε το γκολ του...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ