ΠΑΟΚ

Τα καλά της (αγωνιστικής!) κρίσης...

Τα καλά της (αγωνιστικής!) κρίσης...
INTIME SPORTS

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη το τελευταίο διάστημα είναι από τα λίγα καλά που άφησε στον ΠΑΟΚ το περασμένο τρίμηνο.

Χωρίς καμία αμφιβολία από τον Φεβρουάριο και μετά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ πάνε διαρκώς από το κακό στο χειρότερο. Προπονητές πάνε κι έρχονται, παίκτες αμφισβητούνται, η εικόνα της ομάδας μέσα στις τέσσερις γραμμές ήταν κάτω από το μέτριο, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κέρδη μέσα στα τόσα στραβά. Ένα από αυτά είναι η παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι πως... ήρθε για να μείνει.

Τον... πήγε το 2015!

Το 2014 δεν ήταν καλό για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια είναι μία χρονιά που το δεύτερο μισό της θα το ξεχάσει γρήγορα, αφού δεν αγωνίστηκε ούτε μία φορά. Από την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μέσα στο 2015, όμως, ο Κωνσταντινίδης έχει αγωνιστεί σε 9 από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του! Μάλιστα, στα έξι από αυτά ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας δώσει και μία ασίστ στο γκολ του Παπαδόπουλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Θράσος και πίστη στον εαυτό του

Όμως, τίποτα δεν του χαρίστηκε. Οι άσχημες εμφανίσεις του Κίτσιου, σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση του Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας, δημιούργησαν ένα κενό στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Κενό, το οποίο ο Κωνσταντινίδης... το γέμισε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Έδωσε στην θέση αυτή τα στοιχεία που άλλοι δεν είχαν δώσει. Έβγαλε θράσος, πάθος και δύναμη. Η μαχητικότητά του επιβραβεύθηκε πολλές φορές με χειροκροτήματα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ειδικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου.

Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, όμως, πρώτα πίστεψε στον ίδιο του τον εαυτό. Κατάλαβε τι πρέπει να έχει ένας παίκτης που αγωνίζεται βασικός στον ΠΑΟΚ και όλα αυτά... τα έβγαλε στο γήπεδο. Έπιασε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και δεν δείχνει διατεθειμένος να την αφήσει να πάει χαμένη. Άλλωστε, αυτοί που τον ξέρουν, κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό παίκτη με στοιχεία που χρειάζεται να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής της ηλικίας του που αγωνίζεται σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Ζητείται συνέχεια...

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Κωνσταντινίδης θα δικαιώσει όλους αυτούς που τον πιστεύουν και ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει. Έτσι και αλλιώς όλοι κρίνονται σε βάθος χρόνου και όχι με λίγες καλές εμφανίσεις. Ιδού η Ρόδος...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ