ΠΑΟΚ

Συσσίτια ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ

Συσσίτια ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν κάλεσμα στον κόσμο του "Δικεφάλου" προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Τι είπαν Γκαγκάτσης, Πρέλεβιτς, Μαλεζάς και Χαραλαμπίδης.

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/4) σχετικά με την εκδήλωση: "Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει". Να σημειωθεί πως έγινε από κοινού συνέντευξη Τύπου του Α.Σ. με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αλλά και των εκπροσώπων των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης-Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά για τα συσσίτια των οποίων θα συγκεντρωθούν τρόφιμα.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 10 Απριλίου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός. Πέρυσι μαζεύτηκαν 57 τόνοι τρόφιμα και φέτος υπάρχει στόχος να ξεπεραστεί αυτό το όριο. Ηδη 33 εταιρίες έχουν συμμετάσχει στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη, συν το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς. Χορηγός επικοινωνίας είναι και το olaPAOK.gr.

Αρχικά ο ΆλκηςΗσαϊάδης (από πλευράς Α.Σ.) τόνισε:

"Με την έμφαση των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, θέλουμε να είναι πιο πετυχημένη αυτή η πέμπτη χρονιά που μαζεύουμε τρόφιμα. Καλούμε τους φίλους του συλλόγου μέχρι την Κυριακή ο καθένας να βοηθήσει με ό,τι δυνατότητα έχει".

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς από πλευράς της ΚΑΕ, είπε:

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε: " Σαν ομάδα μπάσκετ, όσο μπορούμε στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη. Ετσι και φέτος για τα 90 χρόνια, έχουμε βάλει υψηλό στόχο και η πρώτη ένδειξη είναι πως θα τον πετύχουμε. Καλή επιτυχία στον Α.Σ. και ό,τι χρειαστεί εμείς θα είμαστε εδώ".

Ο Μάκης Γκαγκάτσης από πλευράς της ΠΑΕ, υπογράμμισε:

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε: " Ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε τέτοια πρωτοβουλία. Ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται πάντα σε τέτοιες ενέργειες και πολλές από αυτές δεν γίνονται γνωστές. Καλή επιτυχία στον Ερασιτέχνη. Θα είμαστε δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες".

Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, Πατέρας Στέφανος είπε: "Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί την ψυχή αυτής της πόλης. Δημιούργημα των προσφύγων, αποτελεί το σημείο αναφοράς όλων μας. Αναπολούμε το μεγάλο γήπεδο πίσω από την Φιλοσοφική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι η μεγάλη μας ιδέα. Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια και για την αγάπη τους στους αδελφούς που έχουν ανάγκη.

Συσσίτια ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ

Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Νέας Κρήνης-Καλαμαριάς, Πατέρας Στυλιανός τόνισε: " Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ. Μια τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία πρέπει να γίνεται γνωστή. Μπράβο στον σύλλογο του ΠΑΟΚ".

Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης του Λαγκαδά, Πατέρας Αναστάσιος ανέφερε: " Για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ μας εκπλήσσει ευχάριστα και είναι συμπαραστάτης στον ανθρώπινο πόνο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και εύχομαι να γιορτάσει πολλά 90χρονα ακόμη και να προσφέρει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη".

Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Κασσανδρείας, Πατέρας Νικόδημος υπογράμμισε: " Άπειρα ευχαριστώ προς τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να προάγει το ευ-αγωνίζεσθαι. Ολοι μας προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να προσφέρουμε προς τον συνάνθρωπο".

Μαλεζάς: "Να στηριχτεί η ενέργεια του Ερασιτέχνη"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς τόνισε: "Είναι μια πολύ ωραία ενέργεια του Α.Σ. και θα πρέπει να στηριχτεί περισσότερο. Ολοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε".

Χαραλαμπίδης: "Να μαζευτούν 90 τόνοι..."

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης υπογράμμισε: "Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη μας βρίσκει αρωγούς. Είναι μια ευκαιρία να δούμε και τα προβλήματα του συνανθρώπου μας. Είναι στο DNA του Ελληνα η αλληλεγγύη. Τα χρόνια που κλείνει ο ΠΑΟΚ, εύχομαι να είναι ίσα με τους τόνους τροφίμων που θα μαζευτούν".

Ο Αλέξης Αλβανός από το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Θέλουμε να συγχαρούμε αυτή την προσπάθεια του Ερασιτέχνη. Ολοι μας πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι του ΠΑΟΚ που προσφέρει σε τέτοιες δραστηριότητες".

Συσσίτια ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Αποστόλου από το τμήμα πόλο, ανέφερε: " Είναι σημαντική αυτή η προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να βοηθήσει".

H Δέσποινα Γιάννου από το γυναικείο ποδόσφαιρο, υπογράμμισε: " "Είναι σημαντικό που ανήκουμε στον ΠΑΟΚ. Δίνω συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου που κάνουν αυτή την ενέργεια σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και ειδικά φέτος που είναι η χρονιά για τα 90 χρόνια του συλλόγου". Να σημειωθεί πως δεν βρέθηκε αθλητής από το τμήμα βόλεϊ γιατί υπάρχει σήμερα το ματς με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ