ΠΑΟΚ

Συνοδεία οπαδών η αναχώρηση για Τούμπα

Συνοδεία οπαδών η αναχώρηση για Τούμπα

Παρουσία περίπου 20 οπαδών έγινε η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από το "Μακεδονία Παλλάς" προς την Τούμπα με συνοδεία ισχυρής αγωνιστικής δύναμης. Δείτε videos

Παρουσία περίπου 20 οπαδών έγινε η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από το "Μακεδονία Παλλάς" προς την Τούμπα με συνοδεία ισχυρής αγωνιστικής δύναμης (υπήρχε λίγος κόσμος στο ξενοδοχείο γιατί όλοι προτίμησαν από νωρίς να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας).

Ενας εκ των οπαδών του "Δικεφάλου" (και ο οποίος γενικώς ακολουθεί παντού τον ΠΑΟΚ) έστησε μια μεγάλη σημαία των "ασπρόμαυρων" στο ξενοδοχείο και την ώρα που η ομάδα αποχωρούσε από το "Μακεδονία Παλλάς (γύρω στις 18.10) για το γήπεδο της Τούμπας, ο ίδιος φώναζε στον Στέφανο Αθανασιάδη: " Εσύ θα τους βάλεις δύο γκολ σήμερα".

Συνοδεία οπαδών η αναχώρηση για Τούμπα

Ακόμη οι οπαδοί τόνιζαν στους παίκτες... " παίξτε και για τον πρόεδρό σας (σ.σ. τον Ιβαν Σαββίδη)", ενώ τελευταίος στο πούλμαν ανέβηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, στον οποίο οι φίλοι της ομάδας έλεγαν: " Κόουτς κάνε καλή διαχείριση του αγώνα".

Γενικώς υπήρχε ηρεμία αλλά και... αισιοδοξία για το ματς με τον Ολυμπιακό κατά την παρουσία της ομάδας στο ξενοδοχείο (οι πρώτοι παίκτες βγήκαν έξω από αυτό στις 18.00) ενώ ο νομικός και στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης μοίραζε πασχαλινά δώρα σε καλεσμένους του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ που ήταν παρόντες στο "Μακεδονία Παλλάς"

Δείτε videos από την αναχώρηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ