ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται το πρέσινγκ σε Μπεν

Συνεχίζεται το πρέσινγκ σε Μπεν
Μπεν INTIME SPORTS

Ο επιθετικός της Βέροιας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για τον ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.

Ο Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας βρίσκεται ως γνωστόν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και όσο περνούν οι μέρες τόσο εντείνονται οι προσπάθειες για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύδονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε νέα επαφή του Βρύζα με τον ξένο ατζέντη του παίκτη, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο επιθετικός της Βέροιας μελετά, βέβαια, και άλλες προτάσεις, αλλά δέχεται στενό πρέσινγκ από τον ΠΑΟΚ για να πει το ναι. Εφόσον αυτό συμβεί, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα μεταξύ ΠΑΟΚ και Βέροιας, αφού Σαββίδης και Καρυπίδης έχουν άριστη προσωπική σχέση.

Μπλάνκο: "Αύριο ξεκαθαρίζω με την Γουέστ Μπρομ"

Στο μεταξύ, ψηλά στην αθλητική επικαιρότητα στην Αργεντινή βρίσκεται το όνομα του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του σε μία εκ των Σαν Λορέντζο ή Λανούς.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι αύριο (17/1) θα προσπαθήσει να ξεμπερδέψει με την Γουέστ Μπρομ. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Α ύριο θα πάω να παρουσιαστώ στην προπόνηση της Γουέστ Μπρομ και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Είμαι στη μέση διαπραγματεύσεων, αλλά εγώ πρέπει να αρχίσω να παίζω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ