ΠΑΟΚ

Συνάντηση Ορφανού- Σαββίδη

Συνάντηση Ορφανού- Σαββίδη

Για αρκετά θέματα συζήτησαν οι Γιώργος Ορφανός και Ιβάν Σαββίδης, με τον ΠΑΟΚ να είναι ένα απ' αυτά. Διαβάστε τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου του Βορρά".

Το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, οι επενδύσεις και ο ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις του κ. Σαββίδη για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ στα αρμόδια υπουργεία.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαββίδης χαρακτήρισε τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, " φίλο του ΠΑΟΚ" και επισήμανε πως η μοναδική νομοθετική πρωτοβουλία που ωφέλησε το ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια, ήταν ο νόμος 3479/2006, γνωστός και ως νόμος Ορφανού.

"Ενημέρωσα τον κ. Ορφανό για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και ως κύριος μέτοχος, ζητάω τη στήριξη του", δήλωσε ο κ. Σαββίδης ενώ υπογράμμισε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχουν καταβληθεί πάνω από 22 εκατ. ευρώ για παλαιά χρέη.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό γήπεδο, το οποίο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση", υπογράμμισε ο κ. Σαββίδης.

"Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο"

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης φιλοξενήθηκε στον "Arena Fm" και μίλησε για το "παρασκήνιο" της συνάντησής του με τον Ιβάν Σαββίδη "Μιλήσαμε μαζί για μιάμιση ώρα. Ξέρει τα θέματα της ομάδας και μιλάει γι΄ αυτά. Ο Σαββίδης μου είπε ότι θέλει να πληρώσει. Μου το είπε πολλές φορές. Δεν έχει ξεχάσει το θέμα των χρεών", είπε αρχικά ο Υπουργός και στη συνέχεια αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες της συζήτησης που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

"Θέλει να έχει καθαρή εικόνα μπροστά του για να δημιουργήσει μία ομάδα από την αρχή σε υψηλό επίπεδο. Τα χρέη βαραίνουν πολλές διοικήσεις του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τώρα η διοίκηση, όμως, είναι αιρετή. Είμαστε σε έναδιαφορετικόκαθεστώς. Όταν έχει ξεκάθαρα τα πράγματα του μπροστά του, μπορεί να κάνει και πιοοργανωμένα σχέδια για την ομάδα."

Για το θέμα του προπονητικού της Θέρμης: "Το θέμα της Θέρμης έχει λυθεί.Δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο. Έγινε μία συζήτηση για το πως φτιάξαμε το τελικό κείμενο της τροπολογίας. Συζητήσαμε για τη γενικότερη κατεύθυνση που θέλει να δώσει στον ΠΑΟΚ. Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο όχι μόνο σε όνομα, αλλά και στην πράξη."

Για το επενδυτικό μέλλον του Σαββίδη στην Ελλάδα: "Μου έδειξε ότι θέλει να κάνει κι άλλες κινήσεις. Μιλήσαμε για τουρισμό που τον ενδιαφέρει πολύ. Εγώ από την δική μου μεριά ως πολιτικό πρόσωπο του είπα τα σχέδια της κυβέρνησης, επειδή τον βλέπω ως επενδυτή για τη χώρα."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ