ΠΑΟΚ

Συνάντηση για την προστασία Τούμπας και ΠΑΟΚ

Συνάντηση για την προστασία Τούμπας και ΠΑΟΚ

Τι συζητήθηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πλάνο αντιμετώπισης των μεμονωμένων αλλά σοβαρών φαινομένων βίας. Τι θα προταθεί στους οργανωμένους, πότε θα γίνει το ραντεβού. Ποιες ήταν οι υπόλοιπες αποφάσεις του ΔΣ.

Αποφασισμένη να πάρει άμεσα μέτρα που θα εξαλείψουν τα λίγα αλλά πολύ σοβαρά φαινόμενα βίας που κάνουν τελευταία συχνά την εμφανισή τους στην Τούμπα είναι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο θέμα κυριάρχησε στην διάρκεια του ΔΣ που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) και διήρκεσε περίπου 3 ώρες.

" Φτάνει πια. Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα που απηχούν την βαρύτητα που δίνει η διοίκηση του συλλόγου στα κρούσματα βίας που έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Και αν δεν αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά θα δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα.

Η κοινή γραμμή όλων των μελών της διοίκησης ήταν ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα. Για αυτό και αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τους οργανωμένους προκειμένου να τεθεί το θέμα επανασύστασης της συντονιστικής επιτροπής.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η συνάντηση να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (9/2), καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και το ταξίδι της ομάδας στην Ιταλία και δεν θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να πραγματοποιηθεί τότε μια συνάντηση, πριν το επόμενο εντός έδρας ματς που είναι κόντρα στον Άρη.

Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι η επανασύσταση συντονιστικής επιτροπής θα βοηθήσει στο να περιφρουρηθεί σωστά η Τούμπα και θα αποτελέσει το πιο αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης κατά των μεμονωμένων κρουσμάτων βίας.

Ισομερώς μετοχές τα νέα μέλη του ΔΣ

Δεν ήταν μόνο το θέμα της αντιμετώπισης των μεμονωμένων κρουσμάτων βίας που απασχόλησε το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα μετοχικού και οικονομικού ενδιαφέροντος και πάτθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις. Αυτές είναι οι εξής:

1) Να μοιραστούν ισομερώς στα νέα μέλη της ΠΑΕ οι μετοχές των απερχόμεων μελών της διοίκησης.

2) Να δοθεί παράταση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα όπως δίνει το δικαίωμα ο νόμος.

3) Να οριστεί νέα γενική συνέλευση σε διάστημα περίπου 20 ημερών προκειμένου να ενημερωθούν για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ όλοι οι μέτοχοι.

Tέλος, έγινε παραλαβή των πρώτων βιογραφικών για τις θέσεις του εμπορικού και οικονομικού διαυθυντή που έχουν προκηρυχτεί. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 Φεβρουαρίου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ