ΠΑΟΚ

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"

Η ποδοσφαιρική ομάδα και ολόκληρος ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν ούτε φέτος τους αδικοχαμένους οπαδούς στο δυστύχημα των Τεμπών. Δείτε videos και φωτογραφίες.

Ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τον Χαράλαμπο Ζαπουνίδη, τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη, την Χριστίνα Τζιόβα, τον Αναστάσιο Θέμελη, τον Γιώργο Γκανάτσιο και τον Κυριάκο Λαζαρίδη, που έφυγαν από την ζωή στις 4/10/99 γυρνώντας από εκδρομή από το ΟΑΚΑ.

Ηταν έντονη η συγκίνηση και τα συναισθήματα που επικράτησαν στο μνημόσυνο στο οποίο έδωσαν το παρών ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και στελέχη του τεχνικού τιμ (ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν μπροστά και οι παίκτες από πίσω την ώρα που τελούσε το μνημόσυνο ο ιερέας). Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακούστηκε το σύνθημα: "Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε".

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"

Στον χώρο υπήρχαν πανό από πολλούς συνδέσμους και από το εξωτερικό, όπως της Στουτγκάρδης, του Ντίσελντορφ, της Φρανφκούρτης και ένα που έγραφε "PAOK Fans Europe". Στεφάνια κατέθεσαν ξεχωριστά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Ηλίας Βιολίδης και η οικογένεια του Κυριάκου Λαζαρίδη, ενώ την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Αρης Καρακούσης και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Από τον Α.Σ. το παρών έδωσαν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αλκης Ησαϊάδης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Χρυσό Δικέφαλο.

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"

Στον χώρο υπήρχε ένα εικονοστάσι με το όνομα του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη, μετά από πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Κατερίνης, το πανό με τα πρόσωπα των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, που το έχουμε δει να απλώνεται και στην Τούμπα, αλλά και έξι αετοί, που έχουν τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από το μνημείο.

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"

Τέλος, ο Κούλης Αποστολίδης κατέθεσε το στεφάνι του συνδέσμου Βετεράνων του ΠΑΟΚ, ενώ στον χώρο βρέθηκαν οι Ζήσης Βρύζας και Μάκης Γκαγκάτσης. Να σημειωθεί πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στα Τέμπη αφότου τελείωσε το μνημόσυνο (έτσι τίμησαν τα "αετόπουλα") καθώς κάποιοι καθυστέρησαν να βρεθούν σε αυτό λόγω μιας πορείας που υπήρξε στη Θεσσαλονίκη.

Συγκίνηση για τα "αετόπουλα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ