ΠΑΟΚ

"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη..."

"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη..."

Διαβάστε τι δήλωσε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε μεταξύ άλλων ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ.

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

" Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και νομίζω πως για τους ποδοσφαιριστές είναι ωραία να έχουν παιχνίδια να παίξουν, διαφορετικής υφής, πρωταθλήματος, ευρωπαϊκά. Μόλις επιστρέψαμε από την Αστάνα και κατευθείαν πήγαμε στην προπόνηση. Αυτό συνέβη επειδή η πτήση ήταν μεγάλη, μιλήσαμε ήδη για τον αγώνα με τη Σαχτιόρ και το μυαλό όλων μας πλέον είναι σ' αυτόν της προσεχούς Δευτέρας".

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλές σκέψεις στην τεχνική ηγεσία εν όψει μιας αναμέτρησης. Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ, υπάρχουν ανάμεσά τους και αντίστοιχες διαφοροποιήσεων σε σχέση με ότι παρουσιάσατε την περασμένη Πέμπτη;

λοι ήταν σε καλή κατάσταση την Πέμπτη. Ολοι όσοι αγωνίστηκαν. Δεν είχαμε τραυματισμούς και πρέπει να δούμε στις προπονήσεις που ακολουθούν ποιοι θα εμφανιστούν ως έτοιμοι, ποιοι θα φέρουν σημάδια κόπωσης και μετά θ' αποφασίσουμε. Πάντως νικήσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό μέχρι τον επόμενο αγώνα".

Πόσο σημαντική είναι η "κληρονομιά" μιας νίκης στην Ευρώπη σε σχέση με τον αγώνα που ακολουθεί για το πρωτάθλημα;

" Φυσικά. Κάθε νίκη σημαίνει αυτοπεποίθηση, είναι φυσικό για τους ποδοσφαιριστές, για την ομάδα για όλους που έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τους αγώνες. Νίκησαμε την Πέμπτη, εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την πρόκριση κι είναι σημαντικό πως το φθινόπωρο πέρασε κι εμείς συνεχίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό όμως τελείωσε για τώρα κι είναι εξίσου σημαντικό να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Δευτέρας, να μεταφέρουμε αυτούσια την καλή διάθεση που αποκομίσαμε από το αποτέλεσμα στο Καζακστάν ώστε να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε μ' αυτούς στη Θεσσαλονίκη".

Θα επιχειρούσατε μια σύγκριση ανάμεσα στην πίεση που υπάρχει ανάμεσα σ' έναν ευρωπαϊκό αγώνα κι έναν για το ελληνικό πρωτάθλημα;

" Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να επιδεικνύουμε την ίδια συγκέντρωση σε κάθε περίπτωση. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παρουσιαζόμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα. Ηταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε και να τελειώσουμε την υπόθεση - πρόκριση στο Καζακστάν. Το κάναμε κι ανυπομονούμε πλέον να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει πλέον ν' αφοσιωθεί σ' αυτήν την αναμέτρηση γιατί το να νικάς είναι μια ωραία αίσθηση κι ελπίζω να τη ζήσουμε πολλές φορές ακόμη".

Γνωρίζετε τον επόμενο αντίπαλο και πως πρέπει να παρουσιαστείτε εκεί προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε;

" Φυσικά και τον γνωρίζουμε. Τον έχω δει, τους έχουμε δει ν' αγωνίζονται. Είναι μια ποιοτική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Αλλά νομίζω πως το πλέον σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Στη δικιά μας ποιότητα, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να μας διέπει το ομαδικό πνεύμα μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ