ΠΑΟΚ

Σχέδιο επανόδου στις επιτυχίες

Σχέδιο επανόδου στις επιτυχίες
INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι άμεσες κινήσεις με τις οποίες θα επιδιώξουν στον ΠΑΟΚ να ξεπεράσουν τη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώθηκε από τις ήττες με Ραπίντ και Ατρόμητο

Μετά τη δύσκολη βραδιά κόντρα στον Ατρόμητο, οι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ πέρασαν μία μέρα προσπαθώντας να καταλήξουν με ψυχραιμία σε συμπεράσματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να αντιστρέψει άμεσα την αρνητική εικόνα που έχει διαμορφωθεί.

Το βασικό πόρισμα είναι ότι σε μία μεταβατική σεζόν όπως η φετινή και με την ομάδα να έχει χάσει σε ποιότητα στο ρόστερ της, είναι λογικό και μέχρι ένα σημείο αναμενόμενο να υπάρχουν κακές εμφανίσεις και σκαμπανεβάσματα. Κι επειδή ακριβώς μιλάμε για μία νέα ομάδα, οι διορθωτικές κινήσεις είναι απαραίτητες.

Τι μπορεί να αλλάξει άμεσα για να βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ; Κατά την άποψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τρία είναι τα βασικά σημεία σ' αυτή τη φάση:

1) Να διατηρηθεί η ηρεμία και να μην επικρατήσει ο πανικός στα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ έχει μία συνέχεια από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και δεν υπάρχει κανείς λόγος για γκρέμισμα του οικοδομήματος. Βρύζας, Γεωργιάδης και Δώνης εκτιμούν ότι η ομάδα μόνο καλύτερα μπορεί να πάει στη συνέχεια, αφού σιγά-σιγά θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι έμπειροι παίκτες (με πρώτο το Λάζαρ) που τόσο πολύ έλειψαν στα τελευταία ματς, ενώ Λόρενς και Βιβιάν θα έχουν το χρόνο να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους.

2) Οι αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα, καθώς υπάρχουν παίκτες που στην παρούσα, τουλάχιστον, φάση δείχνουν να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας (Κουμάλο, Γιάννου, Γεωργιάδης, Ρομπέρ), δημιουργώντας την αναγκαιότητα για ανακάτεμα της τράπουλας.

3) Έμφαση στο 4-4-2 με τη μεσαία γραμμή σην ευθεία, αφού ο ρόμβος με τον Γκαρσία εκτός, τον Λάζαρ να έχει χάσει παιχνίδια και τους Λόρενς και Φωτάκη τώρα να ανεβάζουν στροφές δεν μπορεί, τη δεδομένη περίοδο, να αποδώσει.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί βάρος και στην ψυχολογική αφύπνιση της ομάδας, στο να συνειδητοποιήσουν όλοι τις μεγάλες ευθύνες που αναλογούν σε κάθε παίκτη που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έτσι εκτιμούν στο "Δικέφαλο" ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα μπορέσει να συνεχιστεί το χτίσιμό της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ