ΠΑΟΚ

Σύσκεψη Άρνεσεν με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα

Σύσκεψη Άρνεσεν με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, έκανε τον απολογισμό εξαμήνου, παρουσία και του προέδρου Ιάκωβου Αγγελίδη.

Συνάντηση με τα μέλη του προπονητικού και του ιατρικού τιμ είχε ο σήμερα ο Φρανκ Άρνεσεν, παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη. Στη διάρκειά της αξιολογήθηκε η πορεία της ομάδας σε όλο το εξάμηνο από την αρχή της περιόδου, χωρίς ωστόσο να προκύψουν, προς το παρόν τουλάχιστον, λεπτομέρειες από τη συνάντηση.

Οι παρευρισκόμενοι ανέλυσαν όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά, και με βάση τα συμπεράσματα που βγήκαν καθορίστηκε και ο σχεδιασμός για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Νίκος Βεζυρτζής δεν ήταν παρών, καθώς αναμένεται επισήμως να πάρει το ρόλο του ως γενικός εποπτεύων του ποδοσφαιρικού τμήματος από Δευτέρα, όταν συσταθεί η νέα διοίκηση.

Τα είπε και με το τμήμα σκάουτινγκ

Χθες, εξάλλου, ο Φρανκ Άρνεσεν συναντήθηκε και με τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ και μίλησαν για παίκτες που έχουν εντοπιστεί από την έρευνα των σκάουτς, καθώς και εκείνους που κρίνονται ενδιαφέροντες από τις προτάσεις που φθάνουν από ατζέντηδες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ