ΠΑΟΚ

Στυλώνει τα πόδια ο Χακόμπο

Στυλώνει τα πόδια ο Χακόμπο
INTIME SPORTS

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Σανθ Χακόμπο, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη "χρυσή τομή" για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τη συμφωνία του με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ (περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα), ωστόσο, έχει μία σοβαρή εκκρεμότητα να κλείσει σε ό,τι έχει να κάνει με τους τερματοφύλακες.

Αυτή αφορά στη συνεργασία με τον Σανθ Χακόμπο που ο ΠΑΟΚ θέλει να τερματίσει, καθώς ο Ισπανός αποτελεί για τον Χουμπ Στέφενς ξένο σώμα στην ομάδα.

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή του; Η αλήθεια είναι ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ περίμεναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα να διαπιστώσουν αν ο Χουμπ Στέφενς αλλάξει τη στάση του απέναντι στον Ισπανό πορτιέρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός, όμως, κρατά σταθερά εκτός αποστολών τον έμπειρο τερματοφύλακα, ωθώντας την πλευρά του ΠΑΟΚ στην αναζήτηση τερματοφύλακα και, τελικά, στην συμφωνία με τον Γκσπούρνινγκ.

Από την ώρα που πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί κι άλλος τερματοφύλακας, ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει ομάδα στον Χακόμπο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Προς το παρόν, αυτό δεν έχει επιτευχθεί, αφού παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει δύο ομάδες (η μία είναι της Σεγούντα Ντιβισιόν και κυνηγάει άνοδο στην Πριμέρα), ο Ισπανός έχει στυλώσει τα πόδια του και επαναλαμβάνει στο περιβάλλον του "εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2016".

Πιθανόν, ο Χακόμπο να θέλει να βρει ένα συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ ετησίως για να πει το «οκ» στη λύση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να ‘χει, η υπόθεση Χακόμπο μόνο εύκολη δεν είναι για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα χρειαστούν σκληρές διαπραγματεύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ