ΠΑΟΚ

Στον Αγγελίδη το θέμα Γκαρσία

Στον Αγγελίδη το θέμα Γκαρσία
INTIME SPORTS

Γιατί αναλαμβάνει τις επαφές με τον Ουρουγουανό ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ποια πρόταση θα του καταθέσει. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί να μην έχει γίνει καμία κρούση εδώ και δύο εβδομάδες στον Πάμπλο Γκαρσία για το θέμα του συμβολαίου του ως βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, το θέμα έχει απασχολήσει τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ για να κλείσει το ζήτημα. Αυτός που θα αναλάβει τις επαφές με τον Ουρουγουανό είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί μόλις πάρει και επίσημα το χρίσμα του προέδρου από την Γ.Σ. των μετόχων την Πέμπτη.

Ο Κύπριος δικηγόρος θα κάνει στον Γκαρσία πρόταση με μικρή αύξηση σε σχέση με όσα του προτάθηκαν πριν λίγο καιρό από το Βρύζα (από τις 3.000 ευρώ μηνιαίως θα πάει κοντά στις 5.000) και κυρίως θα επιδιώξει να του δείξει πώς αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα, λύνοντας κάθε παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει η επιλογή του για τη θέση του προέδρου να αρχίσει με μία σημαντική, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, συμφωνία, τη θητεία του στην προεδρία, ενώ πιθανόν θα ακολουθήσουν και οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια των Αθανασιάδη και Γλύκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ