ΠΑΟΚ

Στο "Ποσειδώνιο"... μαζί με Τζαβέλα ο Σαββίδης

Στο "Ποσειδώνιο"... μαζί με Τζαβέλα ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης πέρασε το βράδυ της Κυριακής (2/6) σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ που ακολούθησε της σημαντικής νίκης του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που σήμανε την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νυκτερινό κέντρο "Ποσειδώνιο".

Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Metrosport", μαζί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ήταν και η πρώην βουλευτής Εύα Καϊλή, με τον ομογενή επιχειρηματία να προτιμά λευκό κρασί και να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, χωρίς βέβαια να χάσει τη σοβαρότητα που τον διακρίνει.

Τον Ιβάν Σαββίδη δεν παρέλειψε να χαιρετήσει διά του μικροφώνου του ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ από το τραπέζι του δεν έλειψαν τα απαραίτητα… λουλούδια.

"Κλου" της βραδιάς; Η παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα σε διπλανό τραπέζι, με την παρουσία του άσου της Μονακό να έχει να κάνει με την άνοδο της Δόξα Βύρωνα. Η ομάδα των Αθηνών βρέθηκε στο "Ποσειδώνιο" προκειμένου να γιορτάσει την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική και έτσι ο Τζαβέλλας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη στιγμή που αφενός βρίσκεται σε άδεια και αφετέρου έχει βοηθήσει κατά το παρελθόν τον σύλλογο του Βύρωνα, με τον διεθνή αμυντικό να μην συνομιλεί ωστόσο με τον Ιβάν Σαββίδη κατά την διάρκεια της συνύπαρξης τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Βέβαια, το όνομα του Τζαβέλλα βρίσκεται στη λίστα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα του Πριγκιπάτου σε συνάρτηση με την ανάγκη του Δικέφαλου για έναν τουλάχιστον πρωτοκλασάτο αριστερό οπισθοφύλακα, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του εμφανίζεται να βρίσκεται και ο Ολυμπιακός".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ