ΠΑΟΚ

Στο μυαλό του Δώνη οι Λίνο και Βιβιάν

Στο μυαλό του Δώνη οι Λίνο και Βιβιάν
INTIME SPORTS

Το σχήμα της Νέας Σμύρνης με Πέλκα αντί του Λάζαρ έχει το προβάδισμα για το ματς με Πλατανιά, όμως ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται τους Λίνο και Βιβιάν.

Διάφορες δοκιμές κάνει ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον Πλατανιά. Μία από αυτές στην προπόνηση της Πέμπτης (8/11) αφορούσε την χρησιμοποίηση των Λίνο και Βιβιάν στην θέση των Σταφυλίδη και Κουμάλο.

Ωστόσο προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι δύο τελευταίοι για το αρχικό σχήμα μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα και τους Χακόμπο, Κατσικά, Ετο, Γκαρσία, Φωτάκη, Κάτσε, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Ομιλία Δώνη σε παίκτες για Πλατανιά

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του την Πέμπτη (8/11) για τον τρόπο παιχνιδιού του Πλατανιά τονίζοντας πως θα παίξει αμυντικά. Στάθηκε σε συγκεκριμένους τομείς όσον αφορά τους Κρητικούς, για τους οποίους ο προπονητής του "Δικεφάλου" φαίνεται πως δεν πιστεύει ότι θα παίξουν πάρα πολύ κλειστά. Και είναι χαρακτηριστικό πως επισήμανε στους παίκτες των "ασπρόμαυρων" ότι ο Πλατανιάς δεν θα αγωνιστεί τόσο αμυντικά όσο η ΑΕΚ και η Κέρκυρα.

Συζήτηση Ραζορέινοφ με Πουρλιοτόπουλο για τις ακαδημίες

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Ακαδημίας του Ιβάν Σαββίδη στο Ροστόφ, Αλεξάντερ Ραζορέινοφ, που είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και συζήτησε μαζί του αρκετά πάνω σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση των Ακαδημιών. Μέσα στο Μάρτη ο τελευταίος προγραμματίζει ταξίδι για το Ροστόφ και λίγες εβδομάδες αργότερα παιδιά της Ακαδημίας του Σαββίδη θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "Κατσούρης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ