ΠΑΟΚ

Στο "κόκκινο" τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ!

Στο "κόκκινο" τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη ο Χακόμπο, συζητήσεις με Αλμπέρτο Μπουένο, περιμένει τα καλά μαντάτα από τον Πορτογάλο και παίρνει Ρετζινάλντο. Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον ΠΑΟΚ ενόψει της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ρετζινάλντο Φερέιρα ντα Σίλβα, 29άχρονος μεσοεπιθετικός της Σιένα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον δικέφαλο.

Διαβάστε το βιογραφικό του Βραζιλιάνου και δείτε ένα βίντεο με το- εκτός απροόπτου- νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ εν δράσει.

Ο Φερέιρα θα ενταχθεί στην ομάδα στον δικέφαλο όπου θα βρει ως συμπαίκτη τον Χακόμπο.

Ο 29χρονος Ισπανός πορτιέρο θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων του "Δικεφάλου". Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συμφώνησαν αστραπιαία με τον παίκτη, τον έφεραν στην Ελλάδα, σήμερα το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους".

Ο Χακόμπο ήρθε αργά χθες (6/8) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, και συνταξίδεψε από το Μόναχο με προορισμό την συμπρωτεύουσα με την αποστολή του Αρη, έχοντας, μάλιστα, συνομιλία με τον γνωριμό του, Πουλίδο.

Περιμένει τα καλά μαντάτα από τον Πορτογάλο

Ο ΠΑΟΚ επιμένει εδώ και μέρες να ασχολείται με την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού που προκρίνει ως την πρώτη λύση για την αντικατάσταση του Στέλιου Μαλεζά. Ο Γιώργος Γεωργιάδης που χειρίζεται το θέμα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο στόπερ, ωστόσο, για να ενεργοποιηθεί αυτή, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία ανήκει.

Τις επαφές για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο έχει αναλάβει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του, και ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας να πληροφορηθεί τις εξελίξεις. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα εξασφαλίσει την ελευθερία του και θα ανοίξει ο δρόμος για να έρθει στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πώς η ομάδα στην οποία ανήκει ο πδοοσφαιριστής είναι η Μπενφίκα και αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ώρες προέκυψε έντονη φημολογία για τον Μιγκέλ Βιτόρ, 23χρονο κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Λισαβόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στις αρχές καλοκαιριού ήταν στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, δεν αποκτήθηκε όμως από κανένα από τους δύο συλλόγους λόγω υψηλού κασέ.

Συζητήσεις με Αλμπέρτο Μπουένο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport" ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Αλμπέρτο Μπουένο. Η διοίκηση του "Δικεφάλου" έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του Ισπανού προκειμένου ο νεαρός μεσοεπιθετικός να ρίξει άγκυρα στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο στον 24χρονο επιθετικό με απολαβές που ξεπερνούν τις 175.000 ευρώ το χρόνο συν πριμ αν ξεπεράσει τις 50 συμμετοχές.

Ποιος είναι ο Μπουένο

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει παίξει σε όλες τα τμήματα υποδομής της "Βασίλισσας" και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ικανότητα είτε στα αριστερά, είτε στο κέντρο.

Ο παίκτης ανήκει στη Βαγιαδολίδ, που φέτος επέστρεψε στην Α' Εθνική κατηγορία και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014. Εκεί κάπου κολλάνε και οι διαπραγματεύσεις, καθώς μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 ο Μπουένο θα πάρει περίπου μικτά 800.000 ευρώ από τη Βαγιαδολίδ. Με τις κρατήσεις που γίνονται όμως από την εφορία τα καθαρά χρήματα που θα εισπράξει ο Μπουένο δεν ξεπερνάνε τις 400.000 ευρώ, γεγονός που δεν κάνει την πρόταση του ΠΑΟΚ απαγορευτική, αν και φαίνεται πως υπάρχει απόσταση.

Το δεύτερο σενάριο

Ακόμα και εάν δεν υπάρξει συμφωνία για απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση να αποκτηθεί ο παίκτης δανεικός από τη Βαγιαδολίδ πληρώνοντας ακόμα και το μισό "καθαρό" ετήσιο συμβόλαιο στον ισπανικό σύλλογο, τουτέστιν 200.000 ευρώ.

Γκαρσία: "Πάρτε τον"

"Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή", αυτά ήταν τα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο Ουρουγουανός άσος γνωρίζει τον νεαρό επιθετικό από την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν και αυτός έπαιζε τότε βασικός στη διάσημη ισπανική ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ