ΠΑΟΚ

Στιγμές του ΠΑΟΚ από την χρονιά που έφυγε

Στιγμές του ΠΑΟΚ από την χρονιά που έφυγε
INTIME SPORTS

Δείτε έναν μίνι απολογισμό με τις καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ για το 2014 και τι γεύση μας άφησε (PICS+VIDS).

Για τον ΠΑΟΚ το 2014 ήταν μία χρονιά που έλειψε η μεγάλη χαρά, αλλά υπήρξαν στιγμές που αξίζει να θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν ήταν τόσες όσες τις προηγούμενες σεζόν, αφού έλειψε παραδείγματος χάρη μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη.

Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές (γλυκές και πικρές!), που θα μείνουν για διαφορετικούς λόγους χαραγμένες στη μνήμη μας.

16 Απριλίου 2014

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

11 χρόνια ήταν πολλά...

Δεν θα μπορούσε να λείπει το... ιστορικό για πολλούς λόγους (καλούς και κακούς) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ρεβάνς του 2-1 του "Γ. Καραϊσκάκης"... μύριζε μπαρούτι πολύ καιρό. Το σκορ του πρώτου ματς προσφέρονταν για ελπίδες πρόκρισης, έτσι η Τούμπα έγινε καζάνι, εισιτήριο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα και όλα ήταν έτοιμα για να πάρει -επιτέλους- ο ΠΑΟΚ το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ξεκινά πολλή ώρα μετά την προγραμματισμένη, αφού γαύροι (!) κάνουν την εμφάνισή τους στον πάγκο του Ολυμπιακού και μέχρι να καθαριστεί το γήπεδο, σκοτεινιάζει!

Με τα πολλά το ματς ξεκίνησε και ο Στέφανος Αθανασιάδης με εκπληκτική κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0 κι έστειλε τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό, που τον περίμενε ο Παναθηναϊκός.

Το ματς κράτησε πολύ παραπάνω από το συνηθισμένο, αφού είχαμε πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών, αποβολές, αλλά αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η πρόκριση.

26 Απριλίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μεγαλείο και... απογοήτευση

Είναι από τις στιγμές που μάλλον όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα θέλουν να ξεχάσουν. Το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί το κομμάτι της εκδρομής στο ΟΑΚΑ και όσων έγιναν στην εκδρομή, αλλά και κατά την παρουσία των οπαδών του "Δικεφάλου" στην Αθήνα, θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένο στη μνήμη όλων.

"Πάνω από 23.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αλλά έφυγαν με... άδεια χέρια, βλέποντας το "Δικέφαλο" να χάνει χωρίς αντίσταση από τον Παναθηναϊκό. Όλος ο κόσμος απόλαυσε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα και πραγματικά είναι κρίμα γι' αυτόν το λαό που θα μείνει χωρίς τίτλο για 11η χρονιά", ανέφερε το ρεπορτάζ του olaPAOK.gr εκείνη την ημέρα, που μετέφερε τον παλμό τόσο μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά και από το κομβόι των λεωφορείων που μετέφερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι o ΠΑΟΚ χάνει απολύτως δίκαια από τον Παναθηναϊκό με 4-1. Οι απουσίες των Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη στοίχισαν πολύ, αλλά η γενικότερη εμφάνιση του "Δικεφάλου" δεν ήταν αντάξια της μεγαλειώδους παρουσίας του κόσμου στο ΟΑΚΑ, αλλά και των απαιτήσεων όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ για ένα τρόπαιο μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Κακή στιγμή, που καλό θα ήταν να την πάρει μαζί του το 2014!

Τα στιγμιότυπα του τελικού

3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μεγάλο διπλό και +5!

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να σημειώσουμε "μεγάλη" στιγμή του ΠΑΟΚ. Λίγα πράγματα στην Ευρώπη, με το ένα πόδι εκτός Κυπέλλου, αλλά πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα για πολύ καιρό. Η πορεία του "Δικεφάλου" φέτος εντός των συνόρων, με εξαίρεση τον τελευταίο μήνα, ήταν εξαιρετική.

Κατάφερε να βρεθεί μέχρι και πέντε πόντους πάνω από τον Ολυμπιακό, διαφορά που δημιούργησε με το μεγάλο τρίποντο που πήρε στο Φάληρο στις 3 Δεκεμβρίου.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ δεν απειλείται καθόλου από τον Ολυμπιακό και καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Στέφανο Αθανασιάδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο μ' ένα εξαιρετικό γκολ του Νταβίντ Φουστέρ.Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και απαντά με... γκολάρα του Περέιρα στις αρχές του δευτέρου μέρους και μπαίνει ξανά στην θέση του οδηγού.

Το 1-2 είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Ολυμπιακός δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει στο τέλειο στήσιμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κέρδιζε με 1-3 αν δεν ακυρωνόταν, ως οφσάιντ, καθαρό γκολ του Τζανδάρη στο τέλος του αγώνα. Δικαιότατο τρίποντο και ο ΠΑΟΚ στο +5 από τον Ολυμπιακό. Στιγμή που θα μείνει στο μυαλό όλων...

4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Η... ντρίπλα του Αναστασιάδη

Λίγες ώρες αργότερα περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", για να αποθεώσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη επί του... μισητού εχθρού!

Η αποστολή φτάνει λίγο μετά πριν τις 02.00 τα ξημερώματα, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης αφήνει τους πάντες στα κρύα του λουτρού, αφού δίνει εντολή η ομάδα να μην έρθει σε επαφή με τον κόσμο, μιας και σε ούτε τρεις μέρες, ακολουθούσε το κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στιγμή που θα μείνει στο μυαλό όσων έδωσαν το παρών στο αεροδρόμιο, αφ' ενός γιατί η όλη ατμόσφαιρα "μύριζε" πρωτάθλημα, αλλά κι επειδή τελικά δεν είδαν από κοντά τους παίκτες...

Δείτε βίντεο με όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα στην Θεσσαλονίκη...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ