ΠΑΟΚ

Στήριξη στο ιατρικό τιμ

Στήριξη στο ιατρικό τιμ
INTIME SPORTS

Συζήτηση μεταξύ των παικτών και του Παντελή Κωνσταντινίδη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με θέμα δημοσιεύματα για δυσφορία της διοίκησης για το ιατρικό τιμ και σκέψεις αντικατάστασής του που έπεσαν στην αντίληψη των ποδοσφαιριστών.

Με μικρή καθυστέρηση άρχισε το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης (28/4) που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" έδειξαν ενοχλημένοι από αυτά που πληροφορήθηκαν, δηλώνοντας την ικανοποίησή τους αλλά και την αμέριστη στήριξή τους στον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη.

" Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ιατρική κάλυψη που μας παρέχει αλλά και από την συνολική βοήθεια που μας δίνει. Τον αισθανόμαστε στο πλευρό μας", είπαν χαρακτηριστικά οι παίκτες. Ζήτησαν μάλιστα από τον Παντελή Κωνσταντινίδη να τους κάνει γνωστό εάν έχουν βάση τα δημοσιεύματα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι ικανοποιημένη από το έργο των γιατρών της ομάδας. Φέρεται να είπε: " Είναι γιατρός που δίνει και παραπάνω από όσα είναι υποχρεωμένος, δεν φέρεται σαν ψυχρός επαγγελματίας, έχει δεχθεί ακόμη και διαγνώσεις άλλων γιατρών. Δεν έχει πρόβλημα με πορίσματα συναδέλφων του".

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ με την ευκαιρία που του δόθηκε έκανε και μια αναφορά στα πλέι οφ: " Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στόχο. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι μόνο στους αγώνες που έρχονται για τα πλέι οφ".Μετά από τις παραπάνω διευκρινίσεις η συζήτηση ολοκληρώθηκε και οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για την προπόνηση.

Πυρετό ο "Σάλπι", ενοχλήσεις ο "Μούσλι"

Από το πρόγραμμα που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη απουσιάζουν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Μακεδόνας επιθετικός πήγε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, αλλά λόγω του υψηλού πυρετού που τον ταλαιπωρεί (πάνω από 38) του δόθηκε άδεια και αποχώρησε για να ξεκουραστεί. Όσον αφορά τον Βόσνιο, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ