ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι. Ο ομογενής αμυντικός έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Μακεδονία και στη συνέχεια ξεκίνησε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χατσερίντι αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι και όπως έχει ήδη εδώ και μέρες ανακοινωθεί θα φορά τη φανέλα του Δικεφάλου τα επόμενα τρία χρόνια.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Χατσερίντι έχει έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν ακόμη μια εβδομάδα περίπου περιθώριο για ξεκούραση καθώς είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στις 19 του μήνα.

Ίσως και να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι η άφιξη του Χατσερίντι συμπίπτει με την παρουσία στην Ελλάδα του Ιβάν Σαββίδη. Ο ομογενής αμυντικός αποτελούσε άλλωστε διακαή πόθο του προέδρου του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ