ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία απόκτησης του 25χρονου τερματοφύλακα από την Μάλμε.

Ο ύψους 1.98 τερματοφύλακας, Ρόμπιν Ολσεν, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, για να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, ότι ο Δικέφαλος τα έχει βρει με την Μάλμε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να περάσει σήμερα (1/7) από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αφού ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

H ΠΑΕ αναφέρει: " Ο Ρόμπιν Ολσεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κάνει τις τελικές συζητήσεις για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ".

Από την Σουηδία προκύπτει και η πληροφορία ότι ΠΑΟΚ και Μάλμε συμφώνησαν κοντά στο ποσό των 500.000 ευρώ.

Ανακοίνωσε τη συμφωνία η Μάλμε

Πλην του ΠΑΟΚ και η Μάλμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκανε γνωστό πως ο Σουηδός γκολκίπερ έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Ντάνιελ Άντερσον.

"Η Μάλεμ και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει για την μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν. Ο Όλσεν έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες".

Στη συνέχεια υπάρχει ένα μίνι βιογραφικό του 26χρονου γκολκίπερ και της πορείας του στην Μάλμε ενώ του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Άντερσον στις δηλώσεις του τονίζει:

"Ο Ρόμπιν ήρθε πίσω στην Μάλμε από την Κλάγκσχαμν. Στην διάρκεια που ο Τζόνι Φέντελς ήταν στον πάγκο αναπτύχθηκε αρκετά και έγινε ο γκολκίπερ που είναι σήμερα. Ο Ρόμπιν τα πήγε πολύ καλά στην διάρκεια της θητείας του στην Μάλμε και τώρα ένιωσε ότι είναι η ώρα να πάει μπροστά".

Το προφίλ των συνεργατών του Τούντορ

H ΠΑΕ αναφέρει για το τεχνικό τιμ του Κροάτη προπονητή του ΠΑΟΚ:

"Ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ιβάν Λέκο , ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Χάιντουκ, Μάλαγα, Κλαμπ Μπριζ, Γκέρμιναλ, Λόκερεν, ενώ αγωνίστηκε 13 φορές με την Εθνική Κροατίας. Ο Λέκο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2014 και την περασμένη σεζόν κάθισε στον πάγκο της βελγικής Λέουβεν. Δεύτερος βοηθός και αναλυτής αγώνων θα είναι ο Γιούριτσα Βούτσκο . Παλιός ποδοσφαιριστής κι αυτός αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην Χάιντουκ πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία όπου φόρεσε τη φανέλα της Αλαβές, της Σαλαμάνκα, της Πόλι Εχίδο και κρέμασε τα παπούτσια του το 2008 ως παίκτης της κινέζικης Τέντα. Αγωνίστηκε τέσσερις φορές στην Εθνική Κροατίας και ήταν συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ την προηγούμενη διετία στην Χάιντουκ.

Τον τομέα της φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Πάολο Αρτίκο . Ο Ιταλός γυμναστής έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του ποδοσφαίρου με προϋπηρεσία στην Λεβάντε, την Τορίνο και στην Ουντινέζε στην οποία εργαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια.Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Σίλβιε Τσάβλινα , ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από λίγους μήνες έχοντας αγωνιστεί σε Κροατία (Ντραγκοβόλιατς, Λοκομοτίβα, Ζάπρεσιτς, Ινγκραντ, Σίμπενικ) και Αυστρία (Λιντζ, Στουρμ Γκρατς).Στο τεχνικό τιμ παραμένει κι ο Κυριάκος Τσιτιρίδης, οποίος θα κάνει τις αναλύσεις του συστήματος Vis Track και των Polar που χρησιμοποιούν οι παίκτες για τις μετρήσεις των προπονήσεων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ