ΠΑΟΚ

Στην Κύπρο για Σωτηρίου ο Μίχελ

Στην Κύπρο για Σωτηρίου ο Μίχελ
Σωτηρίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, βρίσκεται στην Κύπρο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκοπός του ταξιδιού του αφορά στον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από κυπριακές πηγές, αλλά και από το Δικέφαλο, οι άνθρωποι του οποίου βέβαια δεν δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό του ταξιδιού του Σλοβάκου.

Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο λόγος έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που ο Μίχελ μπήκε στη διαδικασία να ταξιδέψει στην Κύπρο για να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Σημειώνεται πως ο διεθνής φορ έκανε την Κυριακή (8/1) το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του, στο 5-0 επί του Άρη Λεμεσού.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, είναι και ο Ολυμπιακός που εδώ και καιρό παρακολουθεί τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει στην Αθήνα τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ