ΠΑΟΚ

Στημένες φάσεις για τους βασικούς

Στημένες φάσεις για τους βασικούς

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σε ποιους τομείς δούλεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Εξετάσεις για Νέτσιντ. Πρόβλημα με Λάζαρ

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης


Στις στημένες φάσεις δούλεψαν για μία ακόμη προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο απογευματινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ, Λούκας, Γεωργιάδη, Τζιόλη, Λόρενς, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, με αυτούς να δουλεύουν στα στημένα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν παιχνίδια κατοχής με μπάλα. Ο μόνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος έκανε κάποιες ασκήσεις με τον φυσιοθεραπευτή, καθώς ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πρόβλημα με ΛάζαρΞαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην πρωινή με τον Κοστίν Λάζαρ, καθώς ο Ρουμάνος αποχώρησε με πόνους από την προπόνηση, καθώς γύρισε το πόδι του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Εξετάσεις ο Νέτσιντ

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής δε συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση, καθώς περνά από μία σειρά εξετάσεων για να δουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την κατάσταση που βρίσκεται. Ο υψηλόσωμος φορ, αναμένεται να βρίσκεται στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από τις κερκίδες τις προσπάθειες των μελλοντικών συμπαικτών του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ