ΠΑΟΚ

"Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ"

"Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι στη Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

Δεδομένο θεωρεί η ιστοσελίδα mondopallone.it πως ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για την μετακόμισή του στον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα τονίζεται πως ο έμπειρος στόπερ είναι στην πόλη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στους "ασπρόμαυρους" και ότι μάλιστα θα είναι πλέον βασικός καθώς ο Μπονγκανί Κουμάλο έχει υποχρεώσεις με το Κόπα Αφρικα.

"Ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Ελληνα παίκτη θα δώσει μια επιπλέον δόση εμπειρίας στην ομάδα μετά την ένταξη του Κώστα Κατσουράνη. Επιπλέον, με τον Μπογνκανί Κουμαλό να έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικά, ο Κυργιάκος θα πάρει αμέσως θέση βασικού", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Κυργιάκος, πάντως, που ως γνωστόν βρεθηκε στη βάφτιση της κόρης του Αντελίνο Βιειρίνια, τόνισε πως ήρθε μόνο γι' αυτήν στην Θεσσαλονίκη και δεν προκύπτει προς το παρόν επαφή του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ