ΠΑΟΚ

Στέφενς VS Ολυμπιακός... σημειώσατε 1

Στέφενς VS Ολυμπιακός... σημειώσατε 1
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό ως προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλά στο παρελθόν είχε κοντραριστεί άλλες δύο φορές, μετρώντας ισάριθμες νίκες (videos).

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας ντέρμπι δίνει ο ΠΑΟΚ για τη Super League, όπως και ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ διανύει την πρώτη του σεζόν στον πάγκο του "Δικεφάλου", οπότε θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, ο Ολλανδός τεχνικός έχει κοντραριστεί ακόμη δύο φορές με τους "ερυθρόλευκους", όντας προπονητής της Σάλκε. Ο Στέφενς μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει το απόλυτο στο ντέρμπι της Κυριακής (10/11).

Τα ματς Στέφενς VS Ολυμπιακός

18/9/2012 Ολυμπιακός- Σάλκε 1-2

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε "παγώσει" το "Γ. Καραϊσκάκης" με το γκολ του Χέβεντες. Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αμπντούν, αλλά ο Χούντελααρ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Γερμανούς, με τον Στέφενς να φεύγει νικητής.

21/11/2012 Σάλκε- Ολυμπιακός 1-0

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων του διεξήχθη στο "Veltis Arena" έφερε και πάλι τον Χουμπ Στέφενς να πανηγυρίζει κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Πειραιώτες είχαν δυσκολέψει πάρα πολύ τη γερμανική ομάδα, αλλά ένα σουτ του Φουκς από μακρινή απόσταση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ