ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Θα μιλήσω με τον Σαββίδη"

Στέφενς: "Θα μιλήσω με τον Σαββίδη"
INTIME SPORTS

Το πρόβλημα επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ του Χουμπ Στέφενς και των ανθρώπων που κινούνται καθημερινά γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν είχε και την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους ανθρώπους που κινούνται καθημερινά γύρω από το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Αυτό ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση του 60χρονου τεχνικού με τους επιτελείς του "Δικεφάλου".

Κάθε φορά που πήγαινε να γίνει κουβέντα για την εικόνα της ομάδας και για τις προβληματικές εμφανίσεις της, ο Ολλανδός προπονητής αρνιόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, απέφευγε να κάνει αναλυτική συζήτηση και έλεγε " θα μιλήσω εγώ με τον Σαββίδη".

Φυσικά, αυτό όταν συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων που πρέπει να συνεργάζονται σε καθημερινή βάση, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα που έχει αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία της ομάδας.

Ο Στέφενς αρνιόταν, πάντως, ότι υπήρχε πρόβλημα με την ομάδα και χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρρωστημένος. Μετά τον συγκεκριμένο αγώνα, μάλιστα, όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλησαν να συζητήσουν μαζί του για την κατάσταση της ομάδας, δεν κατάφεραν να κάνουν ανοιχτή κουβέντα με τον Ολλανδό προπονητή.

Φυσικά, μία επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη την οποία επικαλούνταν ο Χουμπ Στέφενς, δεν μπορούσε να έχει σε καθημερινή βάση ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς ο χρόνος του μεγαλομετόχου είναι περιορισμένος και δεν είναι δυνατόν να ασχολείται με λεπτομέρειες που αφορούν στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ