ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Μεγάλες φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ"

Στέφενς: "Μεγάλες φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τι ανέφερε ο Χουμπ Στέφενς για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τις φιλοδοξίες που έχει ο σύλλογος

Για την απόφαση του να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ αλλά και άλλα ζητήματα μίλησε ο Χουμπ Στέφενς. Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα kurier.at

Για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από Γερμανία, Τουρκία, Κίνα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολύ ωραία πόλη. Δεν νομίζω ότι είμαι από τους υψηλότερα αμειβόμενους προπονητές. Οι ποδοσφαιριστές είναι καλά αμειβόμενοι, αλλά αυτό ισχύει και στην Αυστρία, αλλά και στην Γερμανία. Υπάρχουν επίσης και τενίστες, όπως και αθλητές άλλων αθλημάτων, που αμείβονται πολύ καλά. Εχω εργαστεί για χρόνια με την οικονομική κοινότητα, συζήτησα όλες τις πιθανότητες με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, φυσικά και τα χρήματα έχουν σχέση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες στην ομάδα και επιθυμία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι κάτι που το έδειξαν και οι φίλαθλοι. Υπήρχαν 12.000 στην πρώτη μας προπόνηση στο γήπεδο. Δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι φανταστικό. Αυτή μου η απόφαση είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που πήρα όταν πήγα στη Σάλτσμπουργκ. Τώρα αποφάσισε να ζήσω έντονα συναισθήματα σε μία άλλη χώρα».

Για το πότε θα σταματήσει να προπονεί: " Όταν αισθανθώ ότι δεν μπορώ πλέον να βοηθήσω τους παίκτες θα σταματήσω. Αλλά ακόμη δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να εξελίσσω την δουλειά μου κι όταν βλέπω ότι σε μία ομάδα που δούλεψα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κάποια πράγματα που έκανα, αυτό είναι σημαντικό. Στον ΠΑΟΚ έχω φέρει νέα στοιχεία. Αν αυτό γίνει αποδεκτό από τον σύλλογο και έχει αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια δεν έχει σημασία εάν θα είμαι εγώ προπονητής ή όχι, τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Είναι καλό οι νέοι προπονητές να παίρνουν ευκαιρίες, αλλά η εμπειρία είναι ένας θησαυρός".

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και την κλήρωση: "Ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Δεν σκέφτομαι κάτι που θα έρθει μετά, αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ".

Για την δουλειά του προπονητή: " Το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάνει κανείς είναι να παίζει ποδόσφαιρο και το δεύτερο καλύτερο να είναι προπονητής. Απολαμβάνω αυτό που κάνω, η δουλειά μου, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και όταν σταματήσω να το αισθάνομαι έτσι, θα ψάξω να βρω κάτι άλλο να κάνω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ